Selena ES a lansat în România brandul de top Montibello

 Selena ES România a lansat recent, în premieră, brandul  Montibello în cadrul unui eveniment extraordinar, care a avut loc la Hotel Epoque –Relais & Chateaux. A fost prezent Jordi Tenas- Art Director al brandului numărul 1 în Spania.

Au fost prezentate în premieră detalii despre tendințele din acest sezon primăvară-vară propuse de Montibello, o colecție inspirată din lumea fascinantă a ceramicii, care unește această lume cu tehnicile de colorare
profesionale, reinterpretând nuanțele de Natural Terracotta.

Colecția Ceramic este o celebrare a tuturor lucrurilor tradiționale realizate manual, o revenire la palete de culoare și tendințe naturale, o colecție proaspătă, ce conține nuanțe subtile și intense, cum ar fi maro teracota, blond luminos și cupru vibrant.

Croiurile clasice, atemporale, sunt tendințele din acest sezon. O nouă dimensiune a bob-ului dezvăluie gâtul, în timp ce părul de lungime medie și lung prinde viață prin tunsori realizate în straturi fine, invizibile, care sunt încununate cu un breton arcuit. Tehnica Natural Lights, care amplifică volumul și adaugă profunzime multi-tonală părului, aduce lumina și căldura în textura părului. 

Pentru această colecție, Montibello a dezvoltat 6 noi nuanțe DENUÉE inspirate de culorile naturale de teracotă pentru a obține o culoare profundă, bogată, cu un aspect strălucitor și proaspăt.

Toate produsele folosite pentru a crea această colecție sunt produse vegane, care conțin ingrediente naturale.

DENUÉE este o vopsea permanentă fără amoniac pe bază de apă, capabilă să imite nuanța și luciul părului natural cu 100% acoperire a părului alb.

DECODE ZERO este o gamă completă de produse de styling și îngrijire cu ingrediente naturale pentru a avea grijă de părul tău și pentru a oferi un look natural.

– formulă vegană cu 90% ingrediente de origine naturală.

– întărește și repară structura internă a firului de păr.

– respectă și are grijă de păr și scalp.

DECODE ZERO LIFE este un tratament de styling care repară și întărește firul de păr, îmbunătățește manevrabilitatea și definește coafura, fără a încărca părul. Redă starea naturală și frumusețea părului, face pieptănarea mai ușoară, îl aplici și dispare.

DECODE ZERO FLOW este alternativa naturală la gelul și spuma pentru păr creț, care activează și definește buclele menținând în același timp forma lor naturală și mișcarea. Reîmprospătează buclele, are efect anti-frizz, îl aplici și dispare.

DECODE ZERO PURE este un gel pe bază de apă dezvoltat pentru a realiza coafura dorită și pentru a îmbunătăți structura naturală a părului. Netezește, definește și dispare. Alternativa naturală la sprayurile pentru fixarea coafurii și șampoanele uscate.

DECODE ZERO PERFECT este un spray pentru textură care definește și reîmprospătează coafura, oferind părului o mișcare naturală, fără a-l încărca. Definește instant coafura, oferă textură și dispare.

DECODE ZERO ESSENTIAL SHAMPOO este un șampon pentru uz frecvent care curăță și purifică părul și îl protejează împotriva poluării și a daunelor cauzate de factorii externi. Curăță, hidratează și protejează.

DECODE ZERO ESSENTIAL BALM este un balsam ușor care hidratează și tratează părul în timp ce îl protejează împotriva poluării. Oferă hidratare, catifelare și o barieră de protecție.

DECODE ZERO CURE ser natural pentru regenerarea părului cu uleiuri 100% naturale . Formulă extrem ușoară dar concentrată cu acțiune de regenerare, conceput special pentru a regenera, revitaliza și întări părul deteriorat. Are efect anti-îmbătrânire, datorită combinației a 3 uleiuri naturale. Sigilează cuticula și reface textura și redă strălucirea părului.

DECODE ZERO COSMIC spray efect anti-frizz pe termen lung, cu extract natural de orhidee 94% și ingrediente de origine naturală. Tratament ce creează un film protector de lungă durată care protejează părul de efectul încrețirii chiar și în condițiile unui climat umed. Elimină efectul de încrețire, lăsând părul moale și usor de aranjat până la 72 de ore.

 

Selena ES este o afacere de familie cu 20 de ani de experiență în industria frumuseții, un distribuitor de produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului, aparate și accesorii pentru saloanele de înfrumusețare. Compania este distribuitor exclusiv și oficial în Bulgaria și în Romania pentru mai mult de 12 branduri renumite, de foarte buna calitate, cum ar fi: Balmain Paris Hair Couture, Montibello, Farmavita, Pronails, BabylissPro, Jungle Fever si multe altele.

Leave a Reply