Din natură, cu multă pricepere și suflet – Careless Beauty

Careless Beauty a deschis un nou cabinet în Constanța, str. Tudor Vladimirescu nr. 30, în zona Capitol. În atmosfera proaspătă și curată a salonului vă puteți încărca de energie și puteți opta pentru serviciile personalizate, care folosesc dermato-cosmeticele 100% naturale, brevetate, ce conțin doar extracte vegetale obținute din peste 40 de specii de plante din România.

Brandul înfiinţat în urmă cu peste 20 de ani de Elena Oancea, chimist si estetician, a câștigat treptat încrederea clenților, prin dedicarea sa și personalizarea serviciilor oferite. Urmând tradiția seculară a familiei în studierea universului plantelor, atent și permanent susținută de cercetarea științifică, Elena Oancea a reușit să dea un nou sens redescoperirii naturii și a beneficiilor sale profunde pentru sănătatea pielii.

“Fiecare produs Careless Beauty este rezultatul unei ample cercetări științifice asupra diferitelor specii de plante din pădurile Dobrogei, care, culese la momentul optim, și-au confirmat potențialul benefic în tratarea diferitelor afecțiuni”, a explicat Elena Oancea.

Încă de la început, compania românească și-a propus un țel extrem de ambițios: să producă dermato-cosmetice 100% naturale, obținute numai din flora românească.
Și-a unit cunoștințele și energia cu fiica sa, Ioana – Adina Oancea, pentru a crea ceva magic pentru oameni, în materie de cosmetice pure și naturale. Din această înaltă uniune au rezultat mai multe produse și servicii, generate în special de necesitățile clientelor, iar Careless Beauty a devenit singurul brand românesc de cosmetice 100% naturale, brevetat.

Deschiderea noului salon reprezintă împlinirea unei noi etape din proiectul celor două vizionare, mamă și fiică: “De ceva timp am setat intenția de a crea un loc nou pentru povestea noastră, în orașul <mamă> la Constanța, acolo unde acest brand a fost fondat, în 1992, de către mama mea, Elena Oancea. Vedeți voi, ea este pentru mine atât mamă, cât și soră și lumină pe calea misiunii mele. Pentru asta suntem aici, mamă și fiică, în plină colaborare pentru a scoate în evidență puterea naturii și frumusețea oamenilor. Fiecare produs, fiecare serviciu, totul este gândit din inimă curată și gând bun. Așa a fost în tradiția familiei noastre și astfel dăruim mai departe, din generație în generație, rețetare și ritualuri de regenerare cu extracte din plante autohtone. “ a subliniat dr. Ioana – Adina Oancea.

Inițatoarea și fondatoarea brandului, Elena Oancea, a dezvăluit o parte din planurile sale de viitor, în care își găsesc locul atât extinderea varietății de plante cultivate în livada de la Topraisar – sursa majorității plantelor folosite la prepararea dermato-cosmeticelor, cât și înființarea unui nou centru de terapii, cu dotări inspirate din tradiția zonei, urmând exemplul predecesoarelor din familia sa. 
În cei douăzeci de ani de activitate, Elena Oancea a legat prietenii și relații speciale cu cei care au apelat la știința și priceperea ei, iar o parte dintre aceștia i-au fost alături la evenimentul de inaugurare. Fete frumoase, asupra cărora diverse afecțiuni dermatologice nu au reușit să lase urme, datorită tratamentelor și preparatelor doamnei Oancea, au venit să o îmbrățișeze. 


Am petrecut două ore în noul cabinet, în compania celor două specialiste, a colaboratoarelor și invitaților, având toate simțurile în alertă. Am mirosit, încercat texturi, ascultat povești și mai ales, m-am încărcat de energie.

 

Dacă decideți să vă încredințați trupul, mintea și sufletul specialiștilor de la Careless Beauty, puteți alege unul dintre serviciile de cosmetică 100% naturală.

Tratamentul facial Careless Beauty înseamnă o curățare și o hidratare profunde, vaporizare tradițională, masaj manual cu uleiuri de plante și măști regenerative.

Masajul facial cu doză unică de elixir vegetal este o combinație ideală între chimia plantelor și alchimia oamenilor. Esențele vegetale unice și mișcările blânde hrănesc, tonifică și regenerează pielea.

Royal Body Care este răsfățul suprem, care durează patru ore și jumătate. O combinație de înțelepciune străveche, tehnici de masaj cu tradiție și antioxidanți proveniți din cremele, uleiurile eterice și măștile corporale Careless Beauty.

Careless Beauty a obținut două medalii de argint, una de bronz și un premiu special pentru calitate, în cadrul KIWIE 2014— Korean International Women’s Invention Exposition – Seoul, South Korea;
În 2019, Careless Beauty România a câștigat premiul „Europa” la Concursul “La Fabbrica Nel Paesaggio”, sub egida Federației Europene a Asociațiilor și Cluburilor pentru UNESCO. Distincția a fost acordată pentru tradiția în îngrijirea pură și naturală a pielii, prin utilizarea materialelor vegetale provenite din flora României, fără implicarea substanțelor de sinteză, dar și pentru protejarea mediului înconjurător, prin folosirea de materiale sustenabile în procesul de fabricație, precum și pentru promovarea agriculturii regenerabile. 

Produsele sunt disponibile atât în cele două cabinete din București și Constanța cât și online.

Leave a Reply