Noutățile sezonului de la Balmain Hair Couture au fost dezvăluite!

Selena România a prezentat recent, în cadrul unui eveniment extraordinar, care s-a bucurat de prezența electrizantei Dianne Adams – Art Director al brandului, edițiile limitate primăvară-vară ale Balmain Hair Couture. 

Invitații au aflat detalii despre eficiența extraodinară a Tratamentului Spa Balmain Couleurs Couture ce oferă culori vibrante, de lungă durată, infuzate cu ingrediente care sporesc culoarea şi vitalitatea părului, ce poartă semnătura brandului: Argan Elixir şi Proteină de Mătase.


BALMAIN COULEURS COUTURE este prezentă doar în saloanele de lux și conține un număr exclusiv de 60 de nuanțe, pentru creativitate fară limite. Gama Couleurs Couture are o textură luxoasă, cremoasă, ușoară, cu un conținut de amoniac scăzut, cu micro pigmenți puri de bază de albastru/violet, infuzată cu Proteine de Mătase, Argan Elixir, Ulei de Nucă de Cocos și Ulei de semințe de In.
Aceste ingrediente cheie tratează părul în timpul serviciului de colorare:
• Regenerează – proteina de mătase și semințele de in conțin 17 amino acizi pe care îi găsim în părul uman.
• Hidratează – uleiul de argan și ulei de cocos au proprietăți emoliente ce tratează părul și ajută micro pigmenții să pătrundă în interiorul cortexului.
BALMAIN COULEURS COUTURE acoperă 100% părul alb, asigură o deschidere de pănă la 4/5 nivele (N/0.2/ 0.3/0.35) și oferă rezultate de lungă durată.Tratamentul Spa poate fi adaptat pentru orice tip de client. Această experienţa începe prin consultarea personalizată a culorilor, continuă cu un Tratament SPA pentru colorarea părului şi se termină cu recomandări şi sfaturi pentru acasă.

Consultation Boutique, un instrument inovativ de încercare a culorilor din gamă

O modalitate de testare a culorilor, fără compromisuri, se face cu ajutorul Consultation Boutique. Un sistem de lux, revoluționar, realizat cu clipsuri, care conţin o varietate de tonuri, inclusiv tonuri naturale, calde şi reci și  permit testarea fără un angajament. Prin vizualizarea culorii în părul propriue, clienta va observa diferenţa şi va câştiga încredere să schimbe culoarea. Astfel va observa cu uşurinţă care tonuri i se potrivesc cel mai bine.
Fiecare Tratament SPA BALMAIN COULEURS COUTURE, este prevăzut cu un serviciu suplimentar. Acest serviciu include o consultaţie personalizată si un tratament special pentru acasă, un prim pas al unei rutine de îngrijire a culorii. Tratamentul pentru acasă este recomandat să se folosească la 24 sau 48 ore după serviciul de culoare, după ce pigmentul este complet stabilizat, pentru a revitaliza părul şi proteja culoarea.

Gama de accesorii Balmain, pentru o vară memorabilă! 

Balmain păstrează accentele aurii care caracterizează brandul, inspirate din ținutele clasice combinate cu accente neon și nude, pentru a crea un look modern, dar sofisticat. Un look care nu numai că va ieși în evidență, dar te va face să întorci capul. Sunt accesorii care pot trece fără efort de la un eveniment de zi, la unul de seară, de la piese statement la altele mai subtile, potrivite pentru orice ocazie. Aceesoriile sunt realizate din piele napa și sunt placate cu aur de 18 K. Colecția include și seturi cu produse pentru îngrijirea părului în timpul verii care vin împreună cu o geantă din neopren în culori care reflectă tonurile strălucitoare le sezonului.
LIMITED EDITION BARRETTE GOLD
Inspirat de nasturii emblematici ai blazerelor BALMAIN ce poartă semnătura brandului Balmain. Bareta pentru păr este placată cu aur de 18 karate este un accesoriu ușor de purtat la orice coafură. Poate fi perfect combinat cu Slide Gold.
LIMITED EDITION SLIDE GOLD
Clamă de păr placată cu aur de 18K, cu piele napa și emblema B. Perfect pentru a prinde părul lejer din jurul feței.


LIMITED EDITION BARRETTE BOW
Realizată cu accente neon și personalizată cu logo Balmain placat cu aur de 18K .
LIMITED EDITION LEATHER HEADBAND
Această bantiță din piele Napa are în interior nubuc pentru o aderență perfectă și are logo-ul Balmain placat cu aur de 18K .
LIMITED EDITION LEATHER CHAIN HEADBAND
Realizatăă din piele Napa și cu un lanț placat cu aur de 18K. Această bentită va fi accesoriul perfect pentru orice look.


LIMITED EDITION ACETATE COLLECTION
Accesorii de păr de lux lucrate manual, cu logo B placat cu aur de 18K și un accent de galben neon pe laterale. Disponibil în varianta Pince à Cheveux Medium și Extra Small și Barrette Pour Cheveux Large și Medium.
LIMITED EDITION COSMETIC BAG SS22
Geantă cosmetică din neopren în ediție limitată cu accente neon, disponibilă în 3 culori. Perfect pentru a păstra toate articolele esențiale pentru îngrijirea părului în timpul călătoriei.
Include:
· Argan Moisturizing Elixir (20 ml)
· Leave in Conditioning Spray (50 ml)
· Texturizing Salt Spray (50 ml)
· Velvet Scrunchie
LIMITED EDITION BACKSTAGE POUCH SS22
Geantă în ediție limitată cu detalii neon și aurii. Perfect pentru a-ți păstra articolele esențiale pentru îngrijirea părului care vine împrună cuocu o curea detașabilă pentru. Încheietură.
Include:
· Couleurs Couture Shampoo (300 ml)
· Couleurs Couture Conditioner (300 ml)
· Couleurs Couture Mask (200 ml)


LIMITED EDITION SUMMER SET SS22
Set de vară ediție limitată pentru a crea un beach look fără efort. Șuvițe moi, hidratate și volum de la rădăcină cu Texturizing Salt Spray .
Include:
· Moisturizing Styling Cream (150 ml)
· Texturizing Salt Spray (200 ml)
· Barrette Pour Cheveux Mediu


·
LIMITED EDITION SUMMER BLONDE SET SS22
Set de vară în ediție limitată pentru îngrijirea părului blond sau decolorat. Iluminează culoarea și corectează tonurile de galben. Pentru un păr mai strălucitor, cu o culoare vibrantă.
Include:
· Illuminating Shampoo White Pearl (200 ml)
· Illuminating Mask White Pearl (200 ml)
· Ash Toner (200 ml).
Mulțumim pentru participare tuturor invitaților și partenerilor nostri.

Leave a Reply