Royal Passport Day la Sabon, pe 14 Iunie

Pe 14 Iunie este Royal Passport Day, o zi în care ne bucurăm de produsele noastre preferate cu 40% discount. Cardul Royal Passport este biletul de acces către toate aceste beneficii, iar contravaloarea sa poate fi achitată inclusiv în timpul cumpărăturilor. 

Despre cardul Royal Passport găsiți informații în nenumărate locuri, dar enumerăm aici multiplele beneficii pe care le puteți obține in schimbul unei sume modice de achiziție a cardului, doar 20 de lei: 

Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
În fiecare lună, SABON alege un produs produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.
Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit (nu mostră, full size!).
Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.
Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%!

Și pentru că pe 14 iunie e Royal Passport Day,  achiziționează din timp cardul tău de membru fidel și pregătește de cumpărături fericite cu 40% discount.

Dacă ai stat în cumpănă până în ultimul moment și te-a prins Royal Passport Day (sau orice altă zi cu chef de shopping) fără card, îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile! Îl pui în coș odată cu produsele dorite și te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, căci reducerile se aplică automat pentru comanda respectivă! 

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Leave a Reply