Oportunitate de schimbare a carierei, pentru specialiștii din domeniul financiar

Pentru cei specializați în domeniul fiananciar-bancar migrarea către o carieră în brokeraj bancar poate reprezenta o oportunitate de a se dezvolta ca antreprenori. Flexibilitatea, posibilitatea de a aloca mai mult timp familiei şi chiar hobby-urilor, câștigurile nelimitate și lipsa superiorilor ierarhici pot fi elemente determinante pentru cei cu experiență în domeniul financiar acceadă către o altă formă de lucru, broker de credite în franciză.

Mediul bancar cunoaște schimbări majore în ultimii ani, iar investițiile instituțiilor financiare sunt îndreptate în special către departamentele IT, unde interacțiunea cu clienții se realizează prin „bankingul la distanță”. Motiv pentru bănci să renunțe la sucursalele „fizice” și la angajații cu studii economice. Conform studiilor întocmite de AVBS Credit, se estimează că 30% dintre românii care lucrează la acest moment în bănci vor rămâne în domeniul creditării, dar vor practica brokerajul de credite, care le aduce mai multe împliniri financiare, le permite să aibă timp liber, să îşi conceapă propriul program de lucru şi să investească în familie şi în practicarea de hobby-uri.

În ultima perioadă, cariera multor persoane a cunoscut o schimbare, punându-se mai mare accent pe flexibilitate, nevoia de a petrece mai mult timp cu familia, dar şi oportunităţi diverse de evoluţie pe plan profesional. La AVBS Credit, am făcut eforturi pentru a ne adapta mediul de lucru şi pentru a crea o cultură organizaţională eficientă şi modernă, capabilă să construiască un sistem de valori profesionist, în mod organic și să le fie acoperite nevoile de libertate şi flexibilitate”, explică Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Profesia de broker de credite întrunește absolut toate aşteptările pe care o persoană care deține experiență în domeniul financiar-bancar le poate avea: câştiguri nelimitate, în raport cu implicarea în sistemul de creditare şi eforturile profesionale, timppentru creşterea copiilor, realizarea de activităţi în familie, dezvoltarea de pasiuni etc.

Pentru cei cu experiență în domeniul financiar-bancar, care își doresc să crească şi să se dezvolte profesional, franciza AVBS Credit poate fi obținută cu costuri de cumpărare și înființare extrem de mici. Aceasta promite ulterior câștiguri financiare foarte mari, în comparație cu alte francize din alte domenii.

“Problematica de ordin psihic ce poate implica trasarea de limite este înlăturată. În cadrul acestei profesii nu există limite, fie că se discută despre câștiguri, fie de maniera de organizare a activităților sau de timpul petrecut cu cei dragi. Persoanele care știu să delimiteze cele două planuri, personal de profesional, își protejează sănătatea mintală și simultan obțin și aprecierea dorită în carieră.” își continuă valentin Anghel argumentarea. 

AVBS Credit lucrează cu peste 35 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). 

Leave a Reply