Lacalut® Aktiv pentru dinți albi și puternici și gingii sănătoase!

Sensibilitatea dentară este definită ca o durere intensă, tranzitorie, extrem de neplăcută, cauzată de contactul dentinei cu un stimul extern (alimente sau băuturi reci, calde, acide, dulci, acre, presiune tactilă).

Dinții sensibili au nevoie de o îngrijire delicată și o protecție eficientă, de o creștere a rezistențeila formarea cariilor și de măsuri de prevenire a sângerării gingivale.

Lacalut® Aktiv Sensitivity este pasta de dinți care, grație formulei sale speciale, curăță delicat, dar eficient suprafața dinților și totodată reduce hipersensibilitatea la stimuli. Particulele de curățare sunt rotunde și mult mai mici decât cele obișnuite, protejând zona sensibilă împotrivaabraziunii. Cu o eficiență confirmată de studii clinice, pasta de dinți Lacalut® Aktiv Sensitivitycrează un strat protector în jurul nervului dintelui reducând astfel sensibilitatea dentară, acționează împotriva bacteriilor care produc carii, reduce inflamația gingivală, accelereazăprocesul de vindecare, calmează și regenerează. Efectul astringent al Lacalut® Aktiv Sensitivity asupra gingiilor este resimțit la scurt timp după primele utilizări.

 

 

Gingii sănătoase, dar și dinți de un alb natural? Ei bine, Lacalut® Aktiv Whitening este pastade dinți profesională care curăță delicat și eficient, îndepărtează placa bacteriană și petele, oferind un efect de albire fără a le ataca smalțul. Este eficientă în curățarea dinților pătați de cafea, nicotină și alte produse care pot afecta culoarea dinților, iar fluorura de sodiu din compoziție ajută la remineralizarea lor, întărindu-i și protejându-i împotriva cariilor. Îndepărtândeficient placa bacteriană, Lacalut® Aktiv Whitening protejează împotriva tendinței de sângerare gingivală și implicit împotriva parodontozei, în vreme ce formula complexuluihialuronic pe bază de enzime, întărește mecanismul natural de apărare a cavității bucale șihidratează.

 

 

Periajul dentar, de două ori pe zi, dimineața și seara, timp de minim 3 minute, cu Lacalut®Aktiv Sensitivity sau Lacalut® Aktiv Whitening (în funcție de nevoi) asigură o igienă dentarăcorespunzătoare, dinți albi și puternici, dar și gingii sănătoaseLacalut®Peste 90 de ani de experiența în îngrijirea orală!

-Publicitate-

Leave a Reply