Lino Lada, o tentație în cinci variante

În perioada aceasta mă cuprinde nostalgia verii și caut scuze și modalități să o mai păstrez puțin prin preajmă. Uneori o regăsesc într-un preparat ce îmi amintește de zilele toride sau de vacanță. De data aceasta pretextul a fost crema de ciocolată LINO LADA. 

O cremă tartinabilă de nerefuzat, foarte bogată în vitamine și minerale, o sursă de energie și totodată un desert delicios. Cinci sortimente pentru cinci preferințe, care cu siguranță îi vor încânta pe toți, indiferent de vârstă. 

LINO LADA Lapte, cea mai fină combinație de lapte și alune, este un produs fără conservanți, unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surprizăÎși datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Calciul din lapte este de neînlocuit în corpul nostrum, fiind benefic pentru oase și dinți.

Secretul fabuloasei LINO LADA cu alune de pădure este raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Este un produs bogat în vitamine și minerale care, alături de un pahar cu lapte,devine un mic dejun hrănitor și minunat pentru a începe ziua.  Alunele sunt o sursă naturală de vitamina E, iar laptele este o sursă de calciu, ambele transformând Lino Lada cu alune de pădure într-o sărbătoare echilibrată din punct de vedere nutrițional.

LINO LADA Duo este o lume în alb-negru a celor mai gustoase arome, un produs din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, care sunt o sursă excelentă de minerale și vitamine. Cacao este bogată în antioxidanți, laptele este bogat în calciu. Aceastăcombinație gustoasă și irezistibilă de alune și cacao oferă o dublă plăcere pe o felie de pâine, pentru că Lino Lada Duo este potrivirea perfectă.

Poftă de o aventură exotică? LINO LADA Cocos o satisface pe deplin, pentru că sub capac este o cremă din lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos într-o combinație irezistibilă, fără gluten. O călătorie care începe cu o lingură plină de cremă savuratăcu gândul la dulci vacanțe trecute, dar si viitoare.

Și, în final, a cincea variantă: LINO LADA Gold, produsul premium ideal pentru ocazii speciale, atunci când ne dorim o mică recompensă sau un dar pentru alții. Cu 16% alune de păduremărunțite și coapte, va oferi o experiență senzorială irezistibilă și memorabilă. Pe clătite, pe cornuri sau pâine prăjită. Ori direct din borcan, cu lingura!

Leave a Reply