Andi Moisescu este noua imagine a brandului Rowenta Romania în categoria Home Cleaning

O nouă și interesantă campanie, prin care Rowenta promite să ne redea timpul liber prin intermediul unei game de aspiratoare inovatoare, ușor de folosit și cu design funcțional, lansează colaborarea brandului Rowenta România, pentru categoria Home Cleaning, cu Andi Moisescu. 

Alegerea lui Andi Moisescu este determinată de faptul că acesta este reprezentativ pentru publicul țintă: un bărbat activ,  profesionist, familist implicat și un model pentru ceea ce înseamnă bărbatul modern în secolul vitezei.

“Ceea ce ne propunem prin asocierea cu Andi Moisescu este promovarea unui nou tip de stil de viață, în care oamenii ocupați recâștigă timp pentru ei datorită tehnologiei Rowenta.Fiecare produs este gândit astfel încât să ofere o experiență de curățenie superioară, într-un timp mai scurt și cu mai putin efort. În centrul campaniilor suntem noi, toți cei care spunem prea des “Nu am timp”. Avantajul principal al aspiratoarelor Rowenta este simplificarea curățeniei și eliberarea agendei pentru lucruri mai plăcute,a declarat Adriana Maxim Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE.

Mereu în mișcare, Andi mizează pe tehnologie și se bazează pe ajutorul aspiratoarelor robot Rowenta cu care poate controla de la distanță curățenia casei, în timp ce el se poate relaxa, poate petrece timp cu cei dragi sau se poate dedica pasiunilor sale.

„Cred că e întotdeauna loc de mai bine în viață. Îmi place să-mi folosesc timpul tot mai eficient și incerc să trăiesc fiecare clipă, din plin. Dacă tehnologia mă poate ajuta să câștig timp pentru mine, nu pot decât să mă bucur. Abia aștept să-l împart cu cei apropiați și atât de dragi mie. Ceea ce le doresc, inevitabil, tuturor celor pe care, chiar dacă nu-i cunosc, îibănuiesc că împart cam același spirit cu mine”, a declarat Andi Moisescu.

Duque Jose Fernando Marketing Manager Groupe SEB SCE a declarat: “Andi Moisescu este reprezentativ pentru targetul nostru și pentru tipul de client care achiziționează aspiratoare Rowenta. Este o persoană cu o viață activă și energică, la curent cu noutățile, care știe să folosească beneficiile tehnologiei în avantajul său și să punăaspiratorul la treabă pentru a-și face viața mai ușoară. Avem nevoie de mai mult timp, de soluții rapide și mai eficiente, iar aspiratoarele Rowenta ne ajută să delegăm curațenia ușor și comod. Weekendul devine un laitmotiv pentru timp liber investit în tot ceea ce conteazăpentru noi.

Viața este mai ușoară când ai tehnologia de partea ta și poate fi și mai frumoasă când ai șansa să câștigi super premii. Prin noua campanie națională, la achizitionarea oricărui aspirator Rowenta, cumpărătorii pot înscrie bonul fiscal pe www.rowenta.ro/weekendulinapoi pentru a câștiga premii instant. Campania se defășoară în perioada 29 septembrie – 7 decembrie 2022.

Zilnic, participanții pot câștiga vouchere pentru cumpărături și săptămânal au șansa să primească banii înapoi pentru aspiratorul cumpărat și inscris în promoție.

Regulamentul campaniei “Ia-ți weekendul înapoi cu Rowenta” este disponibil pe www.rowenta.ro/weekendulinapoi.

Leave a Reply