Dr. Ahmed Nashar: stomatologia nu este costisitoare în România, ci costisitoare este amânarea vizitei la medicul dentist!

Prezența medicului stomatolog Ahmed Nashar într-o clinică din România, House Of Beauty Clinic, are în spate o poveste. Acesta iubește România, îi este recunoscător și a revenit aici pentru a-și împlini destinul de medic. Iar acesta l-a adus alături de cei care i-au fost cândva profesori. 

Ahmed Nashar a crescut cu visul unei cariere în medicină, inspirat de tatăl său, medic ginecolog în Palestina. Îndrumat de directorul școlii, Ahmed a ales în locul medicinei generale, studiile la facultatea de medicină dentară. A urmat apoi o specializare de excepție, în Germania, iar apoi a continuat în Dubai, unul dintre cele mai apreciate locuri din lume, grație modernizării accelerate și a culturii remarcabileA avut aici posibilitatea se specializeze și deprindă noi tehnici de lucru în materie de estetică dentară, cu accent pe fațetare. Fațetele dentare sunt un subiect controversat, însă medicul stomatolog Ahmed Nashar ne asigură acestea pot fi și naturale

În Dubai, oamenii nu doresc un alb al fațetelor care epatează, ci unul discret, de nuanță naturală. Hollywood smile despre care știm cu toții nu înseamnăalb de faianță”, ci un zâmbet armoniosdin toate punctele de vedere: aliniament, culoare, încadrare și concordanță cu trăsăturile feței. Așa cum sănătatea dinților este importantă și estetica lor ocupă un loc înalt în clasamentul priorităților.

Deținerea unui zâmbet frumos şi natural înseamnă totodată sincronizarea cu atributele fizice şi, în special, cu personalitatea pacientului”, spune medicul Ahmed Nashar.

Toate aceste aspecte care l-au consacrat în domeniu i-au adus până la vârsta de 28 de ani peste 10.000 de pacienți în cabinet, cu un total de peste 2.500 de fațete aplicate. Ofertele de muncă din Dubai au fost generoase, însă dragostea pentru țara în care a studiat l-a adus înapoi în România, unde consideră că sunt oportunități demne de luat în seamă. 

Serviciile fiecărui medic trebuie fie aliniate la standardele oferite de cele mai mari clinici stomatologice din lume și îmbine cerințele tehnice ale restaurării danturii cu nevoile emoționale ale pacientului. Demn de menționat este și faptul pacientul trebuie ghidat către alegerea potrivităAici este arta fiecăruia!”, adaugă medicul

Un zâmbet sănătos, frumos şi rezistent în timp, acestea sunt aşteptările celor care trec pragul cabinetelor stomatologice, iar medicul Ahmed Nashar, din dorința de a crea fericire și de a reda oamenilor sănătatea și voioșia de care au nevoie pentru a trăi frumos, și-a dedicat anii învățând cele mai performante tehnici în stomatologie, având până în prezent mii de pacienți care și-au recăpătat sănătatea și se bucură de un nou început

Din dorința de a împărtăși cunoașterea și experiența sa, Ahmed Nashar a participat alături de foștii săi profesori la un congres dedicat studenților și tinerilor medici, în calitate de speaker. 

Curajul, dedicarea și profesionalismul l-au adus alături de oamenii ce i-au fost cu puțin timp înurmă profesori, iar acest lucru nu poate decât fie un prilej de mândrie. Continuă se specializeze și se dezvolte în domeniul esteticii dentare pentru a oferi pacienților servicii de înaltă calitate.

 

Medicul Ahmed Nashar iubește România și s-a întors aici din recunoștință, din dorința de a oferi calitate și de a schimba o mentalitate legată de stomatologie. Experiența l-a învățat în decursul anilor că acțiunea de a preveni este liantul care duce către punctul în care poți fi salvat. 

Și-a asumat profesia pas cu pas, din vocație, fără a sări trepte și, povestește el, legătura pe care o creează cu pacientul este necesară în echilibrarea mentală și emoțională a omului aflat pe scaunul medicului: „Meseria de medic este totodată despre empatie, grijă și ascultare”. 

Acesta spune că „stomatologia nu este costisitoare în România, ci costisitoare este amânarea vizitei la medicul dentist”. El îndeamnă oamenii să facă din mersul la dentist un obicei care ar putea să le mențină zâmbetul pe chip ani îndelungați.

Pe medicul Ahmed Nashar îl puteți găsi în București, în cadrul Clinicii „House Of Beauty Clinic”, Bulevardul Pipera 59b.

 

 

Leave a Reply