Dacă nu aduci zăpada, adu-ne, Moșule, măcar Lino Lada!

Moș Crăciune, ceai în sac?

Niște dulciuri care-ți plac!

Să aruncăm și noi o privire în sacul Moșului ca să vedem mai exact ce le place atât de mult celormici! Ia uite ce-avem aaaiiici Acesta este perioada când toti copiii vor LINO LADA!

Moșul este isteț și știe ce aduce bucurie. Și nu numai bucurie, ci mai mult de-atât: el știe ce estedelicios și totodată sănătos. Pe părinți nu-i vrea dușmani, cum a mai fost în alți ani, când s-a terminat cu ceartă, că Prea multă ciocolată!!!” Bine, și napolitane, și fel de fel de bomboaneAnul ăsta a zisGata! Altceva va fi răsplata pentru copiii cuminți! Poate și pentrupărinți.”

Sfătuit de elfi și gnomi, Moș Crăciun s-a decis să pună în sac cinci sortimente de cremătartinabilă LINO LADA, care mai de care mai gustoasă, de savurat pe o felie de pâine, alături de un pahar cu lapte (sau direct cu lingura din borcan, fie că e zi sau e noapte): LINO LADA cu alune de pădure (multe alune de pădure, dintre cele mai bune!), LINO LADA Lapte (lapteintegral și cele mai fine alune de pădure), LINO LADA Cocos (cu lapte, alune de pădure de ceamai bună calitate și făină de nucă de cocos), LINO LADA Duo (cu alune atent selecționate și prajite fin și cacao) și vedeta gamei, perfect potrivită unui moment festiv, LINO LADA Gold(alunele mărunțite și coapte l-au dat până și pe Rudolph pe spate!).

Ceva ce nu aveai în plan (deși e tradiție, în fiecare an): treci la bucătărie și începe-ți treaba: fursecuri pentru Moșul, cu LINO LADA.

Ingrediente: 200 gr cremă tartinabilă Lino Lada (orice sortiment, după preferințe), 250 gr făină, un ou, 200 gr unt, 100 gr zahăr pudră, 100 gr ciocolată amăruie, o lingurița praf de copt, esențăde rom.

Mod de preparare: se bate untul cu zahărul până devin o spumă, apoi se adaugă (pe rând, amestecând după fiecare ingredient) oul, făina, praful de copt și esența de rom. Se începe frământarea aluatului,  iar după ce se terminat de frământat se dă aluatul obținut la rece, pentru cel puțin o jumătate de oră.

Se întinde aluatul și se decupează steluțe (dacă ai formă) sau cercuri (cu un pahar). Se coc în cuptorul încins până sunt ușor rumene pe fund. După ce s-au răcit se lipesc două câte două cu cremă.

Se topește ciocolata amăruie la bain-marie și, cu o linguriță din care se toarnă în fir subțire, se glazurează trasând linii. Se va topi Moș Crăciun de plăcere când le va gusta!

-Publicitate-

Leave a Reply