Vegeta Natur cu ale ei comori, alături de tine și de Sărbători!

It’s beginning to look a lot like Christmas…” Era și cazul, la cât am așteptat această perioadă magică din an! Ți-ai pregătit lista cu toate cele pe care le ai de făcut până la începerea Sărbătorilor de iarnă? Te ajutăm?

Păi ar fi cam așa: curățenie, cumpărat brad, podoabe pentru brad, cadouri pentru cei dragi, împodobit brad, ambalat cadouri, stabilit/cumpărat ținuta pentru Crăciun/Revelion, mers la salon pentru tuns/vopsit/mani-pedi, cumpărături pentru masa festivă, gătit. Hopa! Gătit, zici? Deci nu aștepți nimic gata făcut de la mama sau de la soacră și nici nu comanzi online preparatele! Felicitări! Cu tine avem de discutat și de împărtășit secrete care să facă din toate cele pe care le vei pune pe masă un show culinar.

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este acela că un preparat ia bine startul dacă alegi ingrediente de calitate. Indiferent ce vei găti, nu te zgârci la ingrediente și nici nu pune cantitatea înaintea calității. Decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Cei alături de care vei petrece Crăciunul și/sau Revelionul cu siguranță vor aprecia preparatele savuroase, impresionante, memorabile, și nu o masă bogată dar… comună.


S
ărbătorile înseamnă și preparate speciale, de care să vă amintiți mult timp și după ce această perioadă va fi trecut. Iar pentru ca preparatele săfie savuroase, pe lângă ingredientele de calitate mai ai nevoie și de un mic dar neprețuit ajutor:Vegeta Natur.

Pune pe lista ta de cumpărături, în funcție de meniul pe care l-ai gândit, așa: Vegeta Natur Legume, Vegeta Gust de Găină, Vegeta Natur Cub Legume, Vegeta Natur Cub Găină, Vegeta Natur Cub Vită (dacă nu ai în plan să gătești preparate tradiționale) și „artileria grea” din care nu lipsește Vegeta Natur Condimente pentru ceafă de porc, Vegeta Natur Condimente pentru carne la grătar, Vegeta Natur Condimente pentru pește și Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu. Și cum orice friptură „strigă” după garnitură, pentru a îmbogăți gustul natural al cartofilor și a le da un aspect apetisant și atractiv – că doar e sărbătoare! – nu uita să pui în coș și plicul de Vegeta Natur Condimente pentru cartofi.

Cu atât te-am putut noi ajuta. Restul îl faci tu, cu mânuța ta! Sărbători fericite și bucate bine gătite!

-Publicitate-

Leave a Reply