Gripovit MAX C ține la distanță răcelile!

În acest sezon de altfel atipic din punct de vedere al temperaturilor virozele s-au întrecut înumărul de infectări, aducându-ne atât de aproape de o epidemie în toată regula. În teorie, toți știm că pentru a se apăra de răceli, organismul are nevoie de un sistem imunitar puternic, iar sistemul imunitar, la rândul lui, are nevoie de vitamina C pentru a funcționa la maxima lui capacitate. Pentru ca o persoană să rămână sănătoasă este necesar un aport constant de vitamina C. Desigur, ea se găsește în unele fructe și legume, însă în cantități mici față de nevoile organismului. Pentru a ne asigura un nivel optim de vitamina C ar trebui să consumăm cantități mari de legume și fructe, ceea ce este uneori dificil. Și mai trebuie subliniat un lucru: a lua vitamina C doar atunci când debutează simptomele de răceală nu este atât de eficient pe cât este dacă faceți acest lucru în mod constant, organismul fiind astfel pregătit și apt să lupte cu virusurile. În cazul în care consumați legume și fructe bogate în vitamina C, dar luați și un supliment alimentar cu vitamina C, nu trebuie să vă faceți griji pentru o eventuală supradozare. Asta pentru că organismul nu poate stoca vitamina C, iar ce este în exces este, de obicei, eliminatprin urină în câteva ore.

Vitamina C are foarte multe beneficii pentru organism, dar dacă ne referim strict la importanța eiatunci când acesta este afectat de răceli, este de reamintit că are un rol esențial fiind un puternic antioxidant, ajutând la prevenirea și reducerea simptomelor asociate.

Pe lângă suplimentarea cu vitamine și minerale care ne ajută în lupta cu virusurile, trebuie să luăm și câteva măsuti de protecție împotriva îmbolnăvirii printre care evitarea contactului cu persoane bolnave și a locurilor aglomerate, unde există risc mai mare de a contacta un virus, aerisirea încăperilor și menținerea unei temperaturi de 22-23 de grade Celsius, întărirea rezistenței organismului printr-o alimentație sănătoasă, și purtarea măștii de protecție ân spațiile închise. Acest ultim aspect este important atât pentru a te proteja pe tine, cât și pentru a împiedica răspândirea virusului dacă te-ai îmbolnăvit deja.

Datorită ingredientelor sale complexe, Gripovit® MAX C este recomandat pentru menținerea funcționării normale a sistemului imunitar, în special în perioadele de primăvară, toamnă și iarnă. De asemenea, produsul diminuează simptomele asociate răcelii și gripei.

Un plic conține vitamina C 850 mg și zinc 5 mg, iar sursa de vitamina C din Gripovit® MAX Co reprezintă pulberile din Fructe de Coacăz-negru și Zmeur, extractul din fructe de Soc și din flori de Hibiscus. Pentru mai multe informații, puteți accesa https://www.gripovit.ro/.

-Publicitate-

Leave a Reply