Pentru ficat și tract intestinal, cea mai bună sugestie e Sanohepatic® digestie!

Deși pentru noi perioada sărbătorilor a fost una frumoasă, veselă și relaxantă, pentru ficat a fostuna de mari și grele încercări. Grăsimi, zahăr și alcool în exces, nesomn… Un adevărat maraton în care a fost suprasolicitat și „bombardat” cu toxine.

Chiar dacă una dintre funcțiile lui este aceea de a produce bilă, care ajută la eliminarea unor produși de metabolism și la ruperea lanțurilor trigliceridelor la nivelul intestinului subțire în timpul digestiei, suprasolicitarea îl poate face să nu-și mai poată îndeplini funcția așa cum ar fi normal și, în consecință, apar probleme fie hepatice, fie digestive. Probleme de a căror existență, din păcate, ne dăm seama foarte greu și de cele mai multe ori întâmplător, pentru că nu ne gândim neapărat la ficat atunci când ne confruntăm cu simptome precum oboseală, senzație de greață și vărsături, lipsa poftei de mâncare, dureri abdominale în partea dreaptă a abdomenului superior și senzație de prea-plin, mâncărimi ale pielii, edeme ale membrelor inferioare, urină închisă la culoare.

Pentru a-i face ficatului munca mai ușoară și pentru a avea o digestie bună, alimentația are un rol esențial. Este de evitat – sau măcar de limitat consumul de prăjeli (cartofi, chiftele, șnițele, gogoși, etc.), produse de tip fast-food și alimente bogate în grăsimi, produse de patiserie, biscuiți și prăjituri. Ca să funcționeze bine, sistemul digestiv are nevoie de alimente bogate în fibre (legume, leguminoase, fructe, cereale) și de multă apă. Și tot pentru o bună digestie, este de preferat să se mănânce puțin și des, iar alimentele să fie bine mestecate. Dar, pe lângăalimentație, ne putem ajuta organismul și prin utilizarea unor produse special create ce au la bazăsubstanțe active ce oferă suport funcției hepatice și nu numai.

Sanohepatic® digestie susține funcționarea normală a ficatului, a tractului intestinal și a funcției biliare, grație ingredientelor sale: colină, curcumă, fenicul, mentă și extracte de anghinare și mușețel.

Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolismul normal al lipidelor și homocisteinei.
Extractul de anghinare susține funcționarea normală a tractului intestinal.
Curcuma susține funcția hepatică și biliară și contribuie la o mai bună digestie a grăsimilor, iar împreună cu extractele de mușețel și anghinare contribuie la confortul digestiv.
Combinația de extracte de fenicul, mentă și mușețel contribuie la o digestie normală și la evitarea tulburărilor digestive ușoare (senzație de sațietate, balonare)Sanohepatic® digestie ajută ficatul și digestia, deci este foarte simplu – beneficiu dublu într-un singur comprimat!
Publicitate-

 

Leave a Reply