Tomi, pizza noastră cea de toate zilele

Odată cu vremurile s-au schimbat prioritățile, timpul are o altă valoare, nu ne mai permitem să alocăm foarte mult pentru prepararea meselor. Chiar dacă ne-am păstrat preferințele, gusturile evoluează, iar noi trebuie să ținem pasul cu ele. 

Pentru cei care doresc să mănânce bine acasă, dar fără prea mult efort și implicare, Tomi recomandă, pe lângă ketchup-ul care ne-a cucerit pe toți, 3 sortimente de pizza congelată, toate preparate cu ingrediente alese.

Super pizza este inspirată de o rețetă din inima Italiei, din micul orășel Noceto, cu blat dospit 24 de ore și dată la foc pe vatră. 

Tomi Pizza Super Salami – Specialitățile din carne, de la salamul Pepperoni clasic, până la varianta lui mai mică, sunt condimentate exact cât trebuie, iar gustul este unul autentic.

Tomi Pizza Super Formaggi – Brânzeturile sunt pe alese. Toate specialitățile sunt tratate cu respect. Una e proaspătă, alta e maturată. Una e netedă și pufoasă, alta grea și plină de savoare.

Tomi Pizza Super Mozzarella – Mozzarella este preparată ca la carte. Șunca e condimentată exact cât trebuie, iar brânza edamer completează gustul autentic.

Avantajul preparării rapide nu este deloc de neglijat. Practic, poate fi cumpărată în drumul spre casă și nu mai este nevoie decât de o tavă de coacere, o farfurie, niște ketchup Tomi și multă poftă! Este gata în 12 minute, iar prețul este accesibil.

 

Leave a Reply