Nouă colecție la Freywille – Hommage à Sandro Botticelli

FREYWILLE, brandul de bijuterii artistice cu email, a lansat o nouă colecție inspirată de celebrapictură “The Birth of Venus” a lui Sandro Botticelli, în cadrul unui eveniment deosebit organizat la Artmark pe 22 martie.

Cea mai nouă colecție FREYWILLE este un omagiu adus artistului florentin Sandro Botticelli, ale cărui opere de artă au influențat puternic primele etape ale Renașterii europene. Bijuteriilecare fac parte din colecția “The Birth of Venus” reprezintă o interpretare modernă a celebreiopere de artă a lui Botticelli.

Evenimentul de lansare a reunit personalități din lumea mondenă, care au admirat bijuteriile într-un cadru elegant și sofisticat. “Noua noastră colecție “The Birth of Venus” a fost creată cu aceeași admirație pentru artă și frumusețe, iar bijuteriile sunt o expresie aacestei pasiuni. Suntem încântați le prezentăm la Artmark, într-un cadru care pună învaloare frumusețea și rafinamentul acestor piese unice“, a declarat Ana Miron – Country Manager FREYWILLE.

Colecția “The Birth of Venus” este disponibilă în magazinele din București, atât la boutique-uldin Calea Victoriei 63-81, cât și la magazinul din incinta Băneasa Shopping City, dar și online pe site-ul brandului FREYWILLE, unde clienții pot explora întreaga gamă de bijuterii artistice și le pot găsi pe cele potrivite pentru stilul lor unic.

 

INSPIRAȚIA

Cu tabloul său „Birth of Venus”, Sandro Botticelli a creat una dintre cele mai impresionante opere artistice ale timpului său. Pictura o prezintă pe Venus, zeița frumuseții, iubirii șiprosperității în mitologia clasică, pășind pe coasta Paphos după ce s-a născut din spuma mării. Zeul vântului o aruncă pe tânără la țărm, în timp ce o nimfă a primăverii se repede pentru a o îmbrăca cu o mantie de flori. Coloritul deosebit, precum și o mare atenție la detalii sunt elemente importante ce contribuie la unicitatea acestei picturi.

 

DESIGN-UL

Liniile fine și mișcările fluide conferă capodoperei lui Botticelli tandrețe și delicatețe, în ciudaaurei sale mistice. Aceste elemente caracteristice au fost reinterpretate de către artiștiiFREYWILLE și încadrate în email. Elementele naturale precum florile, frunzele și scoicile oferă un aspect natural, echilibrat. Părul ondulat roșu-auriu al lui Venus, precum și livada de portocali întruchipează perfect esența primăverii în creația lui Botticelli.

Tonurile sidefate, nuanțele de roz și albastru pal sunt completate de turcoaz marin, în timp ce degradeul ușor irizat de la verde mentă la albastru deschis face aluzie la contrastul izbitor dintremarea și orizontul din pictura artistului. Numeroasele elemente aurite din reprezentarea luiBotticelli a scenei mitologice, oferă o atmosferea luxuriantă și adaugă o notă de căldură. SetulHommage à Botticelli include 46 de bijuterii, realizate cu măiestrie în atelierul din inima Vienei. Produsele sunt disponibile atât în secțiunea Fine Jewellery, care combină seturile din aur de 18 carate și diamante, cât și în ediția clasică care oferă un spațiu deosebit de amplu pentru design-uri creative, denumită „Dreams of the Artists”.

Leave a Reply