Psychologies oferă psihologilor, terapeuților și coachilor un program gratuit de 4 zile

Dacă ești psiholog, terapeut sau coach, aflat la început de drum sau la scurt timp după ce ai terminat multiple școli și formări, revista Psychologies, prin intermediul specialiștilor Olivia Angelescu și Clementina Anghelache, îți oferă sfaturi pentru a-ți crește o practică profitabilă și sustenabilă.

Echipa Psychologies te așteaptă la un eveniment 100% LIVE, online și gratuit de 4 zile în care obiectivul principal este ca TU să dobândești cele mai eficiente metode pentru a avea mai multă vizibilitate și a atrage atâția clienți câți îți dorești.

Între 13-16 martie 2023, ești așteptat într-un grup privat de Facebook pentru a construi un plan eficient pentru practica ta, în care să crezi 100% și care să te facă să simți că de abia aștepți să începi să îl implementezi.

În doar 4 zile vei avansa de la confuzie la claritate și vei știi care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a începe să vezi rezultate reale din acțiunile tale.

Detalii și înscrieri pe go.metalearning.ro/eveniment-gratuit-psy

Olivia Angelescu și Clementina Anghelache te vor ghida și îți vor pune la dispoziție toate cunoștințele și abilitățile lor practice pentru a oferi psihologilor, terapeuților și coachilor din România toate uneltele necesare pentru a-și monetiza expertiza la nivelul pe care îl merită cu adevărat!

PSYCHOLOGIES este considerat a fi ecosistemul stării tale de bine. Revista Psychologies relansată într-o nouă formulă în anul 2020 îți oferă, în fiecare lună, o întâlnire cu tine însuți pentru a te cunoaște mai bine, a-i înțelege pe ceilalți și a face alegeri potrivite în viața ta!

Un veritabil veritabil și o sursă de inspirație, Revista Psychologies îți oferă răspunsuri concrete pentru a te simți mai bine în viața ta de zi cu zi, dar și un prilej de reflecție asupra întrebărilor majore ale existenței și a provocărilor lumii actuale. Mai multe detalii legate de produsele disponibile poţi găsi aici.

 

 

Leave a Reply