LACALUT® BLACK & White protejează dinții și le dă un alb natural

Studii de specialitate au demonstrat că neglijarea sănătății dentare afectează organismul și aspectul estetic prin apariția cariilor și a respirației neplăcute. Sănătatea orală deficitară are legături directe cu bolile de inima, cele pulmonare cauzate de diverse bacterii, sau cele digestive. Boala cavității bucale poate fi asemănată cu îmbolnăvirea oricărui altui organ, de aceea e important să tratăm din timp eventualele afecțiuni.

Medicii stomatologi recomandă periajul dinților de două ori pe zi și folosirea aței dentare, pentru a preveni apariția plăcii bacteriene și a afecțiunilor gingivale.

Formula specială LACALUT® BLACK & White, obținută cu contribuția tehnologiei bifazice, întărește gingiile încă de la prima aplicare și previne instalarea gingivitei, remineralizează smalțul dentar, oferă dinților un alb natural și protecție împotriva formării cariilor și plăcii bacteriene, efecte care se datorează hidroxiapatitei și fluorurii din compoziția pastei de dinți.

LACALUT® BLACK & White este diferită de celelalte paste de dinți prin faptul că formula ei conține cărbune activ, un ingredient esențial în industria cosmetică, fie că este vorba de îngrijirea pielii, sau, ca în cazul de față, de albirea dinților.

Acest lucru este posibil datorită capacității cărbunelui activ de a absorbi pigmenții care pătează dinții și le schimbă culoarea, ce provin din fructele de pădure, din ceaiuri, vin roșu, cafea sau nicotină. Acesta redă dinților, de asemenea, albul strălucitor, dar totodată absoarbe și elimină substanțele chimice de la nivelul cavității bucale (ceea ce duce la anularea respirației urât mirositoare), îmbunătățește echilibrul pH-ului acesteia și previne apariția cariilor.

Până la apariția pastei de dinți care conține cărbune activ, se utilizau tabletele de cărbune medicinal, procurate din farmacie, zdrobite până se obținea o pulbere care mai apoi se aplica pe periuța de dinți umezită, pentru a se realiza un periaj blând al dinților. Metoda însă era recomandat a fi aplicată doar o dată pe săptămână, în vreme ce pasta de dinți LACALUT® BLACK & White poate fi folosită în siguranță în fiecare zi, în rutina de îngrijire orală, pentru gingii sănătoase, pentru remineralizarea smalțului dentar și pentru dinți de un alb natural.

Leave a Reply