Noua colecție Sabon, pentru un ten ca o petală de trandafir

Sabon deschide sezonul vacanțelor ptin introducerea în gama de îngrijire a tenului a trei produse revoluționare: Exfoliant de față 2 in 1 Comforting Rose, apă botanică hidratantă Comforting Rose și un gel de față hidratant cu apă de trandafiri.

Exfoliant de față 2 in 1 Comforting Rose

Un legendar produs SABON a fost acum reinterpretat, pentru o nouă experiență parfumată. Formula unică purifică delicat pentru a îndepărta instantaneu murdăria zilnică, poluanții și machiajul și pentru a dezvălui o piele mai fină, cu aspect mai luminos. Formula extrem de blândă face din exfoliantul acesta delicat produsul perfect pentru toate tipurile de piele – chiar și pentru cea uscată și sensibilă.

Formula sa bogată concentrează o combinație de ingrediente active naturale care te vor face să arăți și să te simți uimitor: granule exfoliante de jojoba, minerale de la Marea Moartă, trandafir de Jericho și unt organic de shea care lucrează în armonie pentru a curăța delicat, menținând în același timp nivelul de hidratare al pielii..

O textură transformatoare, multi-senzorială

Bucură-te de o experiență senzorială cu o textură inovatoare de gel în lapte. Când intră în contact cu apa, textura gelului se transformă într-una lăptoasă, pentru a oferi o curățare eficientă, pentru a netezi delicat tenul și pentru a oferi pielii un confort incomparabil, fără a o priva de hidratarea atât de necesară. Rezultatul: pielea ta este perfect curățată; tenul tău arată proaspăt și strălucitor.

Un parfum reconfortant, natural, ce răsfață simțurile

Îmbunătățește-ți experiența de îngrijire a tenului cu o aromă încântătoare, care să-ți răsfețe sufletul. Alintă-ți simțurile cu un parfum învăluitor, 100% natural, obținut din ulei esențial prețios de trandafir de Damasc: inspirat de aromoterapie, amintește de un trandafir proaspăt cules într-o dimineață plină de rouă.

Completează-ți ritualul de frumusețe

Oferă-ți o experiență de îngrijire a tenului luxoasă utilizând exfoliantul 2 în 1 Comforting Rose, în combinație cu noua apă botanică hidratantă Comforting Rose, pentru a curăța, netezi și hidrata pielea în timp ce-ți induc o stare de bine.

Nou! Apă botanică hidratantă Comforting Rose- Tonifică, hidratează și împrospătează pielea

Bucură-te de toate beneficiile naturii cu această apă botanică minunată și reconfortantă, obținută prin distilarea cu abur a petalelor de trandafir de Damasc, pentru a oferi pielii hidratare și prospețime și a răsfăța simțurile. Te vei îndrăgosti de textura ușoară, tip spray, ce răcorește instantaneu. Ideală pentru îndepărtarea reziduurilor de machiaj și restabilirea echilibrului pielii după demachiere; poate fi folosită ca toner sau ca mist hidratant, pentru a împrospăta pielea în timpul zilei. Mirosul îmbietor de trandafiri proaspeți, de origine 100% de origine naturală, oferă o senzație de confort și bunăstare, pentru a-ți completa experiența unui adevărat tratament facial de lux.

Leave a Reply