Dulciuri pentru vară, cu Lino Lada

Ceva dulce, care să fie ușor și rapid de pregătit, să fie cât mai sănătos și pe placul tuturor membrilor familiei sau invitaților? Crema tartinabilă Lino Lada oferă o multitudine de opțiuni. 

Crema tartinabilă Lino Lada este desertul ideal, indiferent de vârstă, bogată în vitamine și minerale, cu un conținut de cacao bogată în antioxidanți, lapte integral (18%), alune de pădure sau făină de nucă de cocos de cea mai bună calitate.

Gama include cinci produse: LINO LADA cu Alune de pădure, LINO LADA Lapte, LINO LADA Duo (cu cacao și 12% alune de pădure atent selecționate și prăjite fin), LINO LADA Cocos (cu nucă de cocos și alune de pădure) și LINO LADA Gold, standardul de aur, produsul premium, ideal pentru ocazii speciale, cu multe alune de pădure coapte și mărunțite.

Lino Lada se poate consuma cu înghețată, ca umplutură în clătite, întinsă pe pâine sau direct cu lingura, din borcan, dar se și poate adapta la o mulțime de rețete de deserturi, precum cheesecake.

Pentru a prepara acest dulce iubit de toți, este nevoie de 250 gr de biscuiți simpli, 150 gr de unt, 360 gr de LINO LADA și 460 gr cremă de brânză.

Mod de preparare: primul pas constă în mărunțirea biscuiților în robotul de bucătărie, și mutarea lor într-un bol. În alt vas se pune untul și 40 gr de cremă Lino Lada, amestec care se topește în cuptorul cu microunde sau în bainmarie, care se toarnă apoi peste biscuiții sfărâmați. Se amestecă bine, pentru a omogeniza compoziția.

Compoziția obținută se pune într-o formă rotundă cu diametrul de 20 cm, tapetată cu hârtie de copt. Se tasează și se nivelează amestecul cu ajutorul unui pahar. Tava se pune la frigider până când este gata umplutura.

Într-un alt bol se pune crema de brânză și restul de cremă Lino Lada. Se mixează timp de 5 minute, până se obține o cremă fină și pufoasă, care va fi lăsată timp de 5 – 10 minute la frigider.

Ultimul pas este acela de a turna crema peste blatul din biscuiți. Se nivelează bine, așa încât crema să fie până la nivelul blatului de pe marginile tăvii. Se pune prăjitura la frigider minim 6 ore înainte de a o servi. 

Leave a Reply