Parasoftin, secretul picioarelor îngrijite și hidratate

Călcâiele și tălpile expuse privirilor în încălțămintea purtată în sezonul cald (era să zic canicular) ar trebui sâ fie impecabile, la fel ca pedichiura. Uneori este dificil, pentru că aspectul inestetic nu îndeamnă neapărat lipsa îngrijirii, ci doar lipsa produselor potrivite. 

Dacă locuiești într-o zonă geografică în care verile sunt lungi, iar încălțămintea lejeră sau decupată se poartă 5-6 luni pe an, atunci șosetele exfoliante Parasoftin® îți sunt deja cunoscute și le apreciezi așa cum merită, pentru că au dovedit că oferă exact ceea ce promit: îndepărtarea eficientă a calusurilor prin înmuierea stratului cornos al pielii, îndepărtarea pielii aspre și bătătorite, hidratarea și catifelarea pielii tălpilor.
Însă îngrijirea picioarelor nu se oprește aici, pentru că ele merită chiar mai mult de atât. Pentru acompleta ceea ce au făcut șosetele exfoliante și a păstra și mai mult timp ceea ce s-a obținut cu cu ajutorul acestora, descoperă acum și Parasoftin® Mască hidratantă sau Parasoftin® Mascăregeneratoare pentru picioare.

Parasoftin® Mască hidratantă se recomandă persoanelor care se confruntă cu o piele uscată și foarte uscată la nivelul picioarelor. Aceasta conține ulei de măsline (sursă bogată de acizi grași nesaturați care creează un strat ocluziv, recondiţionează, hidratează și hrănește pielea), glicerină  (hidratează eficient pielea și ajută ingredientele active să pătrundă în profunzimea pielii; accelerează regenerarea pielii și asigură un aspect sănătos) și aloe, care hidratează, are efect calmant și susține regenerarea pielii. Cu puterea celor trei ingrediente, masca hidratantăcatifelează, netezește și îngrijește pielea tălpilor și a călcâielor, hidratează pielea picioarelor, menține un aspect normal al pielii tălpilor și călcâielor și le redă sănătatea și frumusețea pe care o merită din plin.

 

Piele aspră, uscată și crăpată la nivelul tălpilor, care prezintă și calusuri? Parasoftin® Mascăregeneratoare se descurcă admirabil în astfel de situații! Știe și poate să îngrijească, netezească și catifeleze pielea tălpilor și a călcâielor, având un efect regenerator asupra lor, conferă o senzație de confort, redă și menține aspectul lor normal și sănătos. Cum?! Nu e niciun secret și nicio magie, chiar dacă pare că este! Toate aceste beneficii sunt datorate ureei, untului de Shea și celui de Cupuaçu, betainei, pantenolului și complexului hidratant de miere, fructe de cactus, pere și fructul pasiunii. Untul de Shea, bogat în vitamine și fitosteroli, regenerează intensiv pielea și o protejează împotriva factorilor externi, untul de Cupuaçu susține bariera naturală de protecție, catifelează și netezește pielea, urea, pantenolul și betaina o hidratează, o regenerează și îi îmbunătățește textura, iar complexul de miere și fructe exotice o netezesc și îi conferă un aspect sănătos. Nu merită picioarele tale un așa tratament?! Orice comentariu ar fi de prisos… Tălpi hidratate și regenerate înseamnă și frumusețe, dar și sănătate.

Leave a Reply