Elvira Andronicescu: „Am Nevoie de Inima Mea”

Frecvența muzicii ne adună cumva în funcție de frecvența noastră”, spune Elvira Andronicescu, forța creativă din spatele proiectului muzical ELEONIS, dorit a fi un instrument adjuvant pe drumul vindecării și o invitație la co-creație.

Elvira Andronicescu este o tânără talentată născută în Republica Moldova, care și-a urmat cariera muzicală în Italia și, apoi, în România. Ea spune că „fiecare notă este o fărâmă din ceea ce sunt, fiecare acord este o rază de lumină care străbate întunericul, iar fiecare interpretare este o punte către lumea noastră interioară.

În România, inspirată de învățăturile și experiențele acumulate în Italia, sub îndrumarea unor artiști precum Leone Magiera, cel care a descoperit vocea legendarului Luciano Pavarotti, dar și a Alberto Martelli și Ruth Ventola, Elvira Andronicescu a început să exploreze compoziția, ghidată fiind de vocea sa interioară. Această etapă a adus cu sine o redefinire a viziunii sale asupra artei muzicale și a dat naștere unei noi direcții artistice.

Artista crede că ceea ce faci cu pasiune și dedicare poate deveni o forță care te împinge spre realizarea visurilor tale, și nu doar atât, ci te transformă într-un catalizator. În spatele fiecărei piese, dar și fiecărui videoclip, se află ore întregi de muncă și o revărsare a creativității, dar și o hotărâre neclintită de a-și urma propriul drum.

Piesele sale nu sunt doar expresii artistice, ci conțin mesaje puternice de pace și iubire, care se regăsesc în piesele Am Nevoie de Inima Mea”, „Vreau să fie pace”, Am Învățat”, Zâmbet și Culori”.

Am învățat să îmi fiu alături la greu”, este parte din refrenul piesei Am Învățat” și reprezintă, deopotrivă, o invitație, un sprijin și o lecție către cei care, în vâltoarea vieții, s-au agățat “de prea multe vorbe grele”, rătăcindu-și busola.

Leave a Reply