OchiSan® unguent tratează sigur și rapid ingratul ulcior și șalazionul

OchiSan® unguent este soluția sigură și rapidă de tratare a supărătorului ulcior, micuța umflătură localizată la nivelul pleoapelor, care a supărat pe fiecare dintre noi, măcar o dată în viață. 

 

Cu siguranță ați auzit tot felul de metode populare de a înlătura ceea ce cu toții obișnuim să numim ulcior. Însă denumirea corectă, medicală, este orjelet, și cel mai probabil la un anumit moment, toți ne-am confruntat cu această problemă destul de neplăcută.

Orjeletul este o afecțiune comună a pleoapelor. Și chiar dacă în cele mai multe cazuri se vindecăde la sine în câteva zile sau săptămâni, ea este și dureroasă, și inconfortabilă. Și asta pentru că se manifestă cu o umflătură roșie, ca un coș, cu sensibilitate crescută la atingere, mâncărime, senzație de arsură și secreție purulentă.

 

Orjeletul apare atunci când una dintre glandele sebacee de la nivelul pleoapelor se blochează și se infectează cu bacterii, în general stafilococi. De asemenea, poate fi cauzat de inflamația foliculilor de păr de la baza genelor. Factorii care pot crește riscul apariției acestei afecțiuni sunt igiena deficitară a pleoapelor și a feței în general, atingerea frecventă a ochilor cu mâinile murdare, utilizarea produselor de machiaj expirate sau contaminate, folosirea în comun a obiectelor personale cum ar fi prosoapele sau ocluzia glandelor sebacee cauzată de condiții precum blefarita sau rozaceea. 
Similar orjeletului – cu deosebirea că nu este provocat de o infecție bacteriană, nu este dureros și nici contagios – șalazionul este o altă afecțiune care poate să apară atât pe exteriorul cât și pe interiorul pleoapei. Poate provoca lăcrimări și iritații usoare, iar dacă este foarte mare poate provoca vedere încețoșată. Șalazionul necesită tratament medical minim și se vindecă în câteva săptămâni, dar de cele mai multe ori reapare. Totuși dacă inflamația nu dispare în decurs de o lună este recomandat să consultați medicul oftalmolog. 
Pentru ameliorarea mâncărimii, durerii și inflamației pleoapelor cauzate de apariția orjeletului sau șalazionului, există un produs eficient și ușor de utilizat: OchiSan® unguent. Acest dispozitiv medical cu o formulă inovatoare are la bază trei ingrediente – miere de Manuka, ulei de Manuka și extract uleios organic de scorțișoarăce calmează iritațiile, are efect hidratant și susține regenerarea barierei protectoare a pielii pleoapelor.  

 

Leave a Reply