Ofertă 1+1 de la Clarfon, la aparatele auditive Sonova

Populația globului are o tendință de îmbătrânire, iar odată cu înaintarea în vârstă se amplifică riscul diminuării capacității de auz, în urma degenerării structurilor urechii interne. Testarea auzului este un proces nedureros, iar în luna octombrie, la Clarfon, acesta este gratuit. 

Până în anul 2030, pe glob, 1 din 6 oameni va avea 60 de ani sau peste, pentru ca în 2050 numărul acestora crească la 2,1 miliarde. Totodată, numărul persoanelor cu vârsta de 80 de ani sau peste ar urma să se tripleze între anii 2020 și 2050, pentru a ajunge la 426 de milioane.

Odată cu înaintarea în vârstă se amplifică riscul diminuării capacității de auz, în urma degenerării structurilor urechii interne.

Testarea auzului este un proces nedureros, ce are scopul de a detecta acuitatea ta auditivă iar echipa Clarfon oferă testarea gratuită a auzului. Specialiștii vor îndruma pacienții ulterior rezultatului audiogramei să aleagă o variantă personalizată pentru nevoile lor, protezarea auditivă fiind soluția ce care poate aduce auzul la un nivel normal.

Din dorinţa de a fi mai aproape de nevoile seniorilor, şi pentru a celebra Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice, Clarfon are oferta 1+1 la aparatele auditive Sonova, prin care se beneficiază de un aparat GRATUIT la soluțiile auditive bilaterale.

Începând cu 1991, în data de 1 octombrie se celebrează Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice. Totodată, Adunarea Generală a Națiunilor Unite a declarat perioada 2021-2030 drept „Deceniul ONU al îmbătrânirii sănătoase”.

 

Leave a Reply