Colecția de Crăciun de la Sabon, un buchet de arome presărat cu praf de stele

Încet-încet, am ajuns în acel moment al anului când începem să ne gândim la cadourile de Crăciun, la bucuriile pe care le putem face celor dragi și chiar nouă. Colecția  de sărbători de la SABON oferă o invitație exclusivă la această minunată lume a cadourilor de vis, dezvăluind surprize și minuni pe care le poți găsi doar aici.  
 
La Sabon poți trăi în orice clipă magia sărbătorilor, cu ajutorul unui parfum senzațional ca un praf de stele și al texturilor savuroase ce transformă ritualurile zilnice de îngrijire în aventuri palpitante, de neuitat.

Starlight Bouquet – povestea din spatele parfumului – Floral & Moscat

Descoperă aroma florilor fermecate, care așteaptă noaptea pentru a-și dezvălui strălucirea.

Multe flori înfloresc în bătaia soarelui. Dar când soarele apune, este rândul florilor magice de noapte să strălucească, cu petale luminoase fascinante care reflectă lumina lunii și arome seducătoare menite să-i atragă în mreje pe toți cei înclinați către latura mistică a sărbătorilor.

Trei dintre aceste flori efemere se află în centrul parfumului Starlight Bouquet:

Nota de vârf: Floarea Fructului Dragon | Nota de mijloc: Poinsettia | Nota de bază: Moonflower

Pe măsură ce floarea fructului dragon adaugă note botanice fructate prospețimii palpitante a creației, poinsettia dezvăluie în inima parfumului o abundență de note florale ce vrăjesc simțurile. Floarea lunii oferă parfumului semnătura sa distinctivă prin inflexiuni delicate floral-moscate, luminoase și persistente.

Colecția de cadouri

Onorând acest tradițional sezon al artei de a dărui, SABON lansează o nouă selecție rafinată de seturi-cadou care te vor purta într-o călătorie mirifică pe alei de noapte înstelată. Fiecare set încântător dezvăluie o nouă lume de experiențe magice.

 Set-cadou Gentleman Favorites

Un ritual complet de îngrijire a pielii SABON pentru bărbatul modern, dar iubitor de produse esențiale tradiționale de îngrijire premium, învăluite acum în parfumul irezistibil de elegant Gentleman și găzduite de o gentuță clasică pentru călătorii
Conține: 
• Ulei de duș 100ml 
• Scrub de corp 60g 
• Exfoliant de față 2 în 1 60 ml

Aromă de cameră

Umple-ți casa, biroul sau orice alt spațiu dorit cu exuberanța sezonului festiv, datorită acestui difuzor de aromă cu design superb! Parfumul captivant „Starlight Bouquet” din noua noastră colecție de sărbători, inspirat de magia nopților de iarnă, elevează experiența multisenzorială a momentelor speciale. Ideal pentru un cadou special sau pentru propria delectare la ceas de seară ca-n povești. (450 ml)

Parfum pentru țesături

Dă tonul sezonului de sărbători cu parfumul nostru pentru țesături în ediție limitată! Acum este mai simplu ca niciodată să creezi o ambianță perfectă pentru a sărbători Crăciunul și revelionul alături de oaspeți dragi, deoarece parfumul „Starlight Bouquet” umple aerul cu note subtile și elegante de noapte magică. Un cadou minunat de sărbători pentru casa ta!

Leave a Reply