Prețuri excepționale la cărțile publicate de editura Publisol

Ne mai despart câteva săptămâni de Moș Nicolae și Moș Crăciun. O carte sau mai multe sunt poate cele mai frumoase cadouri. Unul dintre motivele pentru care Editura Publisol vă invită să descoperiți universul cărților la prețuri excepționale pe tot parcursul lunii noiembrie. Cele mai căutate și apreciate cărți ale editurii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Pentru micii cititori, principalii beneficiari ai sărbătorilor de Iarnă, Publisol a pregătit oferte speciale cu cărți pline de acţiune și farse amuzante. Adevărații porumbei, este o colecție de 6 volume de benzi desenate, disponibilă la prețul special de 54,90 lei, despre o echipă formidabilă care protejează orașul, rezolvă mistere și luptă cu infractorii. Oferta include alături de cele 6 volume și 2 caiete cadou și o casetă de colecție.

Misterul cărților polițiste este prezent prin seriile Haralamb Zincă, Horia Tecuceanu, Petre Sălcudeanu, Leonida Neamțu, iar romanele pot fi achiziționate la prețuri unice de 5 lei sau 6 lei/cartea.

Cele 9 romane care fac parte din Colecția FeminIN sunt accesibile la un preț special de 89,90 lei. Romanele sunt dedicate personajelor feminine prezente în literatura românească interbelică: muză, iubită, adorată, ori mamă, gospodină, copilă, dar niciodată eroină.

Seria Femei de succes le prezintă pe Theresa May și Melania Trump. Ambele au ocupat poziții de vârf în politică și au avut un impact semnificativ asupra deciziilor și politicii din țările lor. Melania Trump și Theresa May au arătat că determinarea, ambiția și capacitatea de a face față provocărilor pot duce la realizări remarcabile în lumea politică și socială. Setul cu cele 2 carti poate fi achiziționat la prețul 34,90 lei.

Nu trebuiesc ratate volumele de memorii sau biografice, precum: Theresa May. Un prim-ministru pentru Brexit, de Anthony Seldon și Raymond Newell (se prezintă modul în care s-a realizat Brexit-ul), la un preț special de 12 lei; Erdoğan și criza Turciei moderne, de Soner Çağaptay (povestea „sultanului” care a construit Turcia contemporană dar și o radiografie a istoriei a țării aflată pe două continente), la prețul de 8 lei.

Nu lipsesc romanele captivante la prețul special de 6 lei, precum Un Stradivarius de la Goebbels, de Yoann Iacono (o vioară presupusă a fi opera lui Stradivarius, îi este oferită tinerei muziciene Nejiko Suwa de către Joseph Goebbels, în 1943, pentru a pecetlui apropierea dintre Germania nazistă și Imperiul Japoniei. Însă, întrucât face parte din bunurile confiscate evreilor în timpul războiului, lui Nejiko Suwa îi va fi , într-adevăr, greu să îmblânzească acest instrument, vioara comportându-se de parcă ar avea un suflet și o personalitate proprii, împrumutate de la cel care a cântat la ea anterior) sau Tovarășul Koba de Robert Littell (în Moscova anului 1953, un băiat de zece ani și jumătate, se ascunde de NKVD în camerele secrete ale Casei de pe Splai. Aici îl cunoaște pe Koba, un bătrân care știe o mulțime de lucruri despre Stalin, fete, poeme, dragoste, sex, dar și despre Revoluția bolșevică, Lenin, Troțki sau despre moartea prin înfometare a milioane de țărani ucraineni).

Editura Publisol a pregătit oferte speciale și pentru iubitorii romanelor de dragoste, cărților thriller, romanelor de spionaj și cărților istorice. Astfel, seria de 5 cărți Cere-mi ce vrei de Megan Maxwell beneficiază de un preț special de 59,90 lei, iar colecția cu cele 3 thrillere de excepție: Fright Night – O noapte de groază și Escape Room deMaren Stoffels, sau Bună dimineața, Veronica! de Ilana Casoy și Raphael Montes, are acum un preț special de 49,90 lei.

Leave a Reply