Ozana Barabancea, invitata podcastului lui Adrian Artene, de 1 Decembrie.

Vineri, 1 Decembrie, de ziua Sărbătorii Naționale, jurnalistul Adrian Artene a ales să o aducă în studioul de podcast „Altceva” pe Ozana Barabancea, care-și spune propria poveste, aceea a unui român pe care dorul de țară l-a întors acasă.

„Dumnezeu să te Binecuvânteze, România!”, este mesajul pe care artista își dorește să-l transmită Patriei Sale pentru care, la un moment dat, a simțit un dor care ani la rând i-a provocat durere fizică și, din cauza căruia, într-un final, a decis să se întoarcă acasă.

Față în față cu Adrian Artene, artista și-a amintit de perioada în care a „simțit umilința” de a trăi într-o țară străină, a povestit despre cum s-a vindecat prin Rugăciune, dar și care a fost patima care, pentru o perioadă, a ținut-o departe de biserică. Ozana Barabancea și-a deschis sufletul, și a adus aminte în discuția „Altceva cu Adrian Artene” despre bunica ei care i-a îndreptat pașii către credință, despre tatăl ei care a refuzat să emigreze în SUA, despre întâlnirile care i-au schimbat viața, dar și despre ce se întâmplă în culisele show-ului „Te cunosc de Undeva”.

Ozana Barabancea este profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-ului de televiziune „Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Într-un dialog special, o veți descoperi pe Ozana Barabancea… altfel. O iubitoare desăvârșită de țară, o fire pasionată de tot ce face, o artistă care „a crescut în curtea bisericii” și care-l poartă permanent în suflet pe Dumnezeu.

Puteți asculta episodul complet aici

Leave a Reply