“Ana frumoasă fată” , o piesă muzicală de excepție, marca Mike Godoroja

Artistul legendar, Mike Godoroja, lansează „ Ana Frumoasă Fatæ”, un video art-rock înregistrat într-un studio 100% analog. Videoclipul piesei, care face parte din albumul „Viață (Trilogie) Iubire. Armonie. Zbor” produs de Blue Label Records 2024, a fost realizat de Eugen Oprina care a folosit tehnologie „AI”.

 

Mike Godoroja, producător muzical a numeroase proiecte şi evenimente media, cunoscut realizator de emisiuni radio şi televiziune de profil blues, jazz şi rock , este un artist complet care în cei 25 de ani de carieră a reușit, printr-o combinație unică de talent și permanentă perfecționare, să-și transmită, constant, arta către publicul său veșnic căutător al muzicii de înaltă calitate.

 

Acum, muzicianul propune celor care îl ascultă o piesă nouă, o poveste de dragoste inspirat așezată pe portativ. „ Ana Frumoasă Fată” spune, în versuri și muzică, o poveste de dragoste aproape ireală care se naște între tânărul Andrei și Ana, o fată venită de SUS, care a fost însuflețită de dragostea tânărului său crai. O dragoste din vis „mutată” în realitatea condusă de puterea nemărginită a dragostei adevărate.

 „Nu greșesc dacă spun că „Ana Frumoasă Fată” este o alegorie inversată a poemului național Luceafărul, o piesa care a fost înregistrată într-un studio 100% analog, cu mixer, magnetofon și aparate pe lampi ! S-a înregistrat cu instrumente reale (cum ar fi orga Hammond originală, amplificatoare Marshall, Fender și Fuchs pe lămpi și transformatoare mari, pian Fender Rhodes original precum și Clavinet D6 , așa cum l-am auzit noi la Stevie Wonder. Nu s-au utilizat emulații din computer, ci s-a folosit bandă de magnetofon pe 24 de piste precum și procesare audio cu aparate vintage pe lămpi, foarte costisitoare”, declară artistul.

 

„Toate filmările s-au făcut cu Eugen Oprina unul dintre cei mai mari producători video din țara noastră, un creator și în același timp deschizător de drumuri tehnologice. El a utilizat o procedură care oferă o imagine caldă, o coloristică foarte prietenoasă și în același timp romantică . Această producție împlinită cu o producție grafică rezultată din tr-o “lucrătură” cu instrumentele de artificial intelligence oferă din punct de vedere video o realizare neașteptată”, completează Mike Godoroja. Compoziția piesei “Ana Frumoasă Fată” este semnată de Mike Godoroja, Dorian Pîrvu, iar de text și producție s-a ocupat Mike Godoroja. Orchestrația a fost realizată de Dorian Pîrvu, Emanuel Gheorghe “Fisă” după  concepția lui Mike Godoroja.

Leave a Reply