Primark lanseaza colecția de primăvară în colaborare cu Rita Ora

Primark, retailerul internațional de modă, continuă parteneriatul global cu binecunoscuta Rita Ora și anunță lansarea celei de-a treia colecții Rita Ora x Primark pentru sezonul de primăvă-vară 2024. Inspirată din stilul personal al Ritei, colecția este compusă din 158 de piese din categoriile tricotaje, denim, cu croiuri variate, imprimeuri în culori florale, tipare noi și texturi versatile, îmbrăcăminte casual și de exterior, plus accesorii și încălțăminte, piese vestimentare esențiale pentru orice garderobă. Prețurile pornesc de la 22 de lei pentru accesorii și ajung la 195 de lei pentru îmbrăcămintea de exterior. 

 

Colecția, inspirată din tendințele actuale în modă pentru sezonul de primăvară-vară, combină curajos elemente contrastante pentru un plus de eleganță și stilTonurile pastel, imprimeurile florale delicate, dantela și denimul vintage sunt elemente care se completează perfect și definesc o colecție cu personalitate. Câteva dintre piesele must-have ale colecției sunt: rochia galbenă din satin cu detalii florale și dantelă, costumul din trei piese reinterpretat, care include pantaloni scurți de tipbermude, rochiile cu volane sau bluzele și top-urilecroșetate.

 

Asemenea colecțiilor anterioare, și aceasta a fost concepută de Primark și Rita, alături de Pippa Atkinson, stilista artistei. 60% dintre piesele vestimentare sunt realizate din materiale reciclate sau sustenabile, inclusiv toate articolele din colecția denim.

 

 

În legătură cu acest parteneriat, Rita Ora a declarat:Mă bucur de lansarea noii colecții care reprezintă încă o etapă a călătoriei mele alături de Primark. De data aceasta suntem pregătiți pentru primăvară, cu articole în tonuri vesele și imprimeuri florale, care oferă numeroaseopțiuni pentru ținute casual sau ocazii speciale. Această colecție este concepută pentru a fi purtată și re-purtată cu plăcere și chiar aduce primăvara în orice garderobă.Denimul a fost un element de bază în colecțiile noastre și a fost întotdeauna unul dintre preferatele mele. Îmi plac mult imprimeurile florale, pe care le-am și adăugat de data aceasta, și abia aștept să văd cum aceste piese vor aduce un plus de inspirație pentru ținute șic.”

 

John Mc Cormack, Trend Lead, Primark a declarat:„Cu fiecare nouă lansare ne-am dorit, împreună cu Rita și echipa ei, să creăm look-uri cât mai îndrăznețe, cu personalitate. Iar acest lucru înseamnă putem explora noi tendințe în modă și să ne asigurăm că stilul pe care noi îl propunem va ieși în evidență și va continua să fie actual, sezon după sezon. Această colecție este una dintre preferatele mele, deoarece toate piesele din denim au fost realizate din materiale sustenabile și care pot fi reciclate la sfârșitul duratei de viață. În plus, se simte stilul inconfundabil al Ritei în această colecție, transpus în tonurile paste și imprimeurile florale. Aceastăcolecție este perfectă pentru tranziția de la cenușiul zilelor reci la garderoba veselă de primăvară.

 

Colecția de primăvară semnată de Rita Ora x Primark va fi disponibilă în toate magazinele Primark din cele 16 piețe începând cu data de 19 martie. Accesând website-ul Primark, clienții vor putea verifica disponibilitatea produselor, înainte de a vizita magazinul lor preferat.

 

 

Leave a Reply