Sabon lansează noua generație de exfoliante corporale

Absolut senzațională noua generație de scruburi pentru corp la Sabon!  Îmbogățită cu un amestec armonios de săruri de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice organice, textura surprinzătoare de sare în ulei exfoliază delicat pielea pentru a îndepărta celulele moarte și reîncarcă pielea cu minerale esențiale, oferind în același timp o hrănire intensă.

 

Rețeta secretă constă într-o combinație unică de săruri de la Marea Moartă și uleiuri botanice organice. În inima deșertului, apa Mării Moarte este un rezervor extraordinar de minerale prețioase esențiale pentru piele. Disponibil într-o gamă largă de arome încântătoare, noul exfoliant de corp te va face să te îndrăgostești de pielea ta reînnoită, mătăsoasă și strălucitoare, de fiecare dată când îl folosești.

 

 “La SABON, am valorificat proprietățile vindecătoare ale sărurilor de la Marea Moartă pentru a crea o colecție de exfoliante corporale eficiente ce oferă o experiență multisenzorială.

Concentrația de magneziu din sărurile de la Marea Moartă este de aproximativ cincisprezece ori mai mare decât cea din sărurile din orice altă mare. Bogate în mod natural în minerale și micronutrienți, sărurile de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate pentru piele, eliminând celulele moarte și promovând reînnoirea pielii prin exfoliere. Noul scrub de corp are o mai mare concentrație de minerale de la Marea Moartă și un mix unic de două tipuri de granule de sare: granule simple și granule cu apă de la Marea Moartă în interior, pentru un efect de exfoliere și hrănire a pielii sporit” se menționează în comunicatul companiei.

Uleiurile botanice organice

Noua generație de exfoliante pentru corp conține un amestec unic de trei uleiuri botanice organice cu beneficii complementare ce acționează în sinergie:

Ulei organic de migdale dulci

Uleiul organic de migdale dulci este o comoară naturală, bogată în vitamina E și A, acizi grași esențiali, proteine și potasiu – făcându-l un ingredient ideal în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Ulei de argan organic

Bogat în vitamina E și acizi grași, uleiul de argan organic este cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare.

Ulei organic de jojoba

Acest super-ingredient străvechi provine din sămânța arbustului de jojoba. Bogat în acizi grași esențiali și vitamine, imită remarcabil sebumul pielii, ajutând la reținerea umidității și întărind bariera naturală.

9 Motive pentru care vei adora noul scrub de corp

Textura unică sare în ulei
Acțiunea duală: exfoliază și hrănește pielea
Exfolierea cu granule fine de sare, suficient de eficientă pentru a obține efectul de peeling, dar delicată cu pielea 
Conținutul de săruri bogate în minerale de la Marea Moartă 
Hrănirea pielii cu 3 uleiuri botanice organice  
Formula vegană 
Ingredientele de origine 91% naturală 
Potrivit pentru toate tipurile de piele 
Ambalat în borcan de sticlă reciclabil cu capac din aluminiu reutilizabil

Și în plus, remarcabile beneficii pentru piele – hrănire intensă de la prima utilizare pentru 100% dintre utilizatori. 

Leave a Reply