Ochi frumoși și luminoși cu Vizik Allergy®

De cum înfloresc primii copăcei bucuria sosirii primăverii îmi este umbrită de neplăcutele simptome ale alergiilor de sezon. Testând tot felul de remedii am descoperit cum funcționează acestea și cât de mult pot ajuta. 

Conjunctivita produsă de alergeni apare atunci când ochii intră în contact cu alergenii, care pot fi diverși, precum polenul, acarienii sau o anumită proteină provenită din părul animalelor, ori produse de machiaj, parfum sau alte substanțe chimice. Sistemul imunitar are, apoi, o reacție exagerată, datorită căreia conjunctiva, membrana fină aflată între suprafața anterioară a globului ocular și fața posterioară a pleoapelor, se inflamează. În cazul conjunctivitei alergice sezoniere, problema apare mai ales primăvara, în perioada de polenizare a plantelor, dar se poate manifesta în orice perioadă a anului, în funcție de factorii care produc reacția alergică. Printre simptomele conjuctivitei alergice putem enumera înroșirea ochilor, senzația de mâncărime, inflamarea ochilor, lăcrimarea abundentă, pleoape umflate, sensibilitatea la lumină, durerea sau senzația de arsură.

Lacrimile elimină treptat alergenii din ochi, ameliorând încet simptomele. Atunci când nu este ameliorată sau tratată, conjunctivita poate genera complicații precum senzația de ochi uscat sau infecții oculare. Iată de ce în aceste situații este foarte importantă hidratarea corectă a ochilor. Filmul lacrimal protejează și lubrifiază ochii, îndepărtează particulele străine, reduce riscul de infecții la nivelul ochilor, menține suprafața ochilor netedă și limpede.

Vizik Allergy® este ajutorul tău de nădejde atunci când te confrunți cu simptomele conjunctivitei alergice. Potrivite chiar și pentru copii, picăturile Vizik Allergy® se pot utiliza și preventiv, înainte de apariția simptomelor alergiilor sezoniere.Cu ajutorul ingredientelor active, îți protejează și calmează ochii. Hialuronatul de sodiu formează un scut protector uniform, puternic și de durată pe stratul epitelial al ochiului, fără a afecta vederea, iar molecula naturală, ectoina, are proprietăți aniinflamatoare și de stabilizare a membranei, atrage și reține umiditatea și stabilizează stratul lipidic al filmului lacrimal.

Doar cu o picătură, aplicată de 3-5 ori pe zi, sunt reduseinflamațiile conjunctivei produse de alergeni, este atenuat disconfortul ocular și susținut procesul de regenerare a conjunctivei iritate și sensibile, iar ochii sunt protejați împotriva influențelor nocive ale alergenilor. Picăturile Vizik Allergy® nu conțin conservanți și sunt potrivite și pentru persoanele care poartă lentile de contact sau cele care au ochi sensibili. Flaconul este prevăzut cu un sistem steril special de filtrare al picurătorului și poate fi utilizat pe o durată de până la 12 luni de la deschidere. Astfel, te poți bucura în siguranță de zilele calde și peisajele florale ale sezonului cald care abia începe.

 

Leave a Reply