O mică nestemată în desert – Nedelya

În preajma magazinului ZARA, din Băneasa Shopping City, se află o insulă-cofetărie, nu foarte aglomerată. Pe nedrept, aș spune, pentru că vinde torturi incredibil de gustoase și accesibile. Am cercetat puțin și am aflat despre Nedelya că este un lanț de cofetării apreciat în Bulgaria, iar acesta este un magazin deschis de subsidiara pentru România – The Cake Company.

Duminică bântuiam fără țel prin Mall Băneasa, spun fără țel, pentru că nu mă aflam în căutarea a ceva anume. Într-un moment de indecizie, legată evident de pantofi, am descoperit un loc cochet și deloc aglomerat, numai bun de băut o cafea.

FullSizeRenderAbundența de torturi atrăgătoare și numele oarecum cunoscut, Nedelya, m-au card felicitaredeterminat să încerc ceva ce părea mai deosebit, o felie de tort profiterol, cu ciocolată. Vând în special torturi, iar pentru doritori există posibilitatea personificării cu decoruri speciale, elaborate,  cu urări tradiționale. Cam așa!

Împărtășesc aici experiența pentru că raportul calitate-preț este unul corect și oarecum surprinzător pentru locul unde se află. Serviciul este rapid, atent și orientat spre client. Astfel încât, dacă aveți un răgaz în timpul unei sesiuni de shopping, oferiți-vă un mic răsfăț dulce la Nedelya.

Porțiile sunt generoase, astfel încât puteți împărți plăcerea vinovată cu o prietenă. Personalul este amabil și vă va aduce cu siguranță, două furculițe. Și veți avea de unde alege, dintr-o gamă de torturi tradiționale, dar și inovative.

Leave a Reply