Sfaturi pentru mămici și pitici

Recent a avut loc o nouă ediție a conferinței “Trăiește Sănătos”  cu tema “Mama și copilul”, eveniment ce s-a bucurat de o audiență de peste 100 de persoane, printre care multe viitoare mămici, dornice să se informeze despre cum să aibă grijă de ele și de copilul lor, să-și păstreze feminitatea și să rămână atrăgătoare.

Simona Dragomir, amfitrioana acestor evenimente, s-a bucurat să o descopere în public și pe frumoasa Claudia Pavel, artista aflându-se acolo în calitate de mămică și dorind să afle cum să protejeze starea de sănătate a fiului ei, Noah.

Trăiește sănătos“M-am bucurat să văd că peste 100 de mămici sau viitoare mămici au aflat cum să trăiască sănătos. M-am bucurat să o descopăr în public și pe mămica-artistă Claudia Pavel căreia îi mulțumesc pentru prezență. Am avut teme interesante, sfaturi utile primite de la cei mai buni specialiști și cadouri frumoase, așa că în prag de sărbători de la: editura Litera, Magiunul de Topoloveni, Aida Bistro, Beauty Gate Studio, dr. Silvia Stănculescu, Denttaglio Clinic și Fresh Corner.

Despre schimbările care se produc cu organismul femeii în timpul sarcinii, în cele 9 luni și după, am aflat de la dr. Silvia Stănculescu, medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, Clinica Metamorphosis. Medicul specialist a explicat cum  abdominoplastia ar putea fi o soluție și nu un moft.

Despre prevenirea și tratarea problemelor stomatologice în sarcină și după, în perioadă de alăptare, ne-au vorbit dr. Monica Hazizi și dr. Klodian Hazizi, medici stomatologi Denttaglio Clinic.
Nu au fost uitați nici cei mici, mai ales că erau prezenți în sală. Au primit sfaturi despre cum să își îngrijească dințișorii în primii ani de viață: când să meargă pentru prima dată la stomatolog, cum să se spele corect pe dinți, ce periuța și pastă de dinți să aleagă.
Dr. Monica Hazizi a vorbit și despre VECTOR PARO, un tratament modern de igienizare, în locul detartrajului clasic, tratament care ajută gravidutzele în luptă cu sângerările gingivale în sarcină, dar și persoanele care au probleme cu boală parodontala.
Dr. Klodian Hazizi ne-a prezentat în premieră pentru România, conceptul “Digital Smile Design”, adică simularea pe calculator și în realitate a tratamentelor dentare, astfel încât pacienții să poată pre-vizualiza cum vor arăta în urmă unui tratament stomatologic”, ne-a povestit Simona Dragomir.

Conferințele Simonei se bucură de succes și sunt mereu așteptate cu interes de viitoare sau proaspete mămici.

  • Simona Dragomir

Leave a Reply