Concurs La Mama Sweet Eighteen

Lanțul de restaurante “La Mama” aniversează pe 27 februarie 2017, 18 ani de istorie gastronomică și răsfăţ culinar, 18 ani de la deschiderea primului restaurant “La Mama”. Vă propun un concurs care vă va oferi un loc la evenimentul festiv din data de 27 februarie, ora 19:30, la restaurantul La Mama Ateneu și un voucher pentru o cină în doi, în valoare de 100 lei.

Pentru Cătălin Mahu, proprietarul restaurantelor, cei 18 ani se rezumă: “am inaugurat zece restaurante și trei cafenele. Am oferit locuri de muncă pentru mii de oameni și am ospătat milioane de clienţi înfometati și însetaţi. 18 ani în care am rămas pe o piaţă în care restaurantele apar și dispar peste noapte și, mai mult, ne-am reinventat permanent”.

Un prânz frugal alături de o prietenă jurnalistă, la Piața Alba Iulia, o porție de clătite cu ciuperci, într-o duminică, alături de o prietenă cu care am făcut cumpărături în Piața Amzei. Evident, la Ateneu.
O porție de vinete cu ceapă și ceva “porcării”, împărțite cu o amică de peste mări și țări, într-o vară în care temperaturile te țin departe de plită, dar amica duce dorul vinetelor coapte pe foc.
O cafea “creativă” sirotată alături de un distins impresar, la Cafepedia Romană. Sau brain storminguri în momente de criză, în aceeași cafenea.
Nenumărate porții de vinete umplute, savurate la ore nepotrivite pentru un metabolism leneș, la Delea Veche sau Ștefan cel Mare.
Aniversări cu prieteni și colegi, în apropierea biroului, la Delea Veche.
Mai recent, câteva evenimente frumoase, organizate la  Cafepedia Alba Iulia, sau Ateneu. Emoții de organizator și membru al juriului, dar și abandonul nevinovat al gourmet-ului, aflat în explorarea noului meniu al restaurantelor.
Acestea sunt amintirile și trăirile mele, legate de lanțul de restaurante La Mama.
Și pentru că legăturile sunt puternice, cu implicații profesionale dar și de suflet, acum , în preajma aniversării a 18 ani de existență a restaurantelor La Mama, vă propun un

CONCURS 

Premiul constă într-o invitație (un loc) la evenimentul festiv din data de 27 februarie, ora 19:30, la restaurantul La Mama Ateneu – “La Mama Sweet Eighteen, Denim & Ro. Party”  (Partener eveniment: “Zestrea” by Liliana Turoiu) și un voucher în valoare de 100 lei pentru o cină de două persoane într-unul din cele 6 restaurante “La Mama” din București,  în luna martie 2017.

Pentru a câștiga premiul trebuie să:

– lăsați un comentariu la acest articol, în care să descrieți foarte pe scurt o experiență culinară trăită de voi într-unul din restaurantele La Mama (sau comentați la postarea de pe pagina InTrend)

– dați like paginii de facebook InTrend 

Este obligatoriu să folosiți numele complet, întrucât atribuirea premiului se va face prin tragere la sorți, iar la extragere participă doar cei care îndeplinesc cele două condiții de mai sus și folosesc numele complet (real).

Durata concursului:

Concursul debutează azi, 10 februarie, la ora 10 și se încheie pe 25 februarie 2017, la ora 10.

Câștigătorul va fi  anunţat pe data de 25 februarie, la ora 14:00.

Vă doresc succes și aștept cu nerăbdare să o cunosc pe cea (sau cel) care va fi invitata mea la evenimentul festiv din seara de 27 februarie.

Leave a Reply