Nico preferă tratamentele cosmetice sigure, noninvazive

Nico este una dintre artistele pe care le apreciez, nu doar pentru prestația artistică, dar și pentru atenția pe care o acordă înfățișării sale, ceea ce, în opinia mea, reprezintă o formă de respect pentru publicul său. Medicul dermatolog Daniela Cățănaș este cea care o consiliază din punct de vedere al sănătății și aspectului pielii și corpului.

Artista este atentă la aspectul pielii sale, dar a mărturist ca nu este adepta intervențiilor invazive, alegând tratamente de întreținere, hidratare și revitalizare: „Nu am fost niciodată adepta intervențiilor chirurgicale. E adevărat și că sunt norocoasă că am o genă bună. Prefer tratamentele de întreținere, hidratare și regenerare așa cum este acesta cu aminoacizi esențiali”.

Legat de tratamentul ales de vedetă, cel cu cu aminoacizi de la Sunekos, studiile clinice efectuate au demonstrat că datorită concentrației crescute de principii active, cantitatea de colagen și elastină în urma administrării Sunekos este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decât în cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigură un rezultat mai bun ce se menține un timp mai îndelungat. Inițial se recomandă 4 ședințe de tratament, la interval de maxim 2 saptamâni, după care se pot efectua 2-3 ședințe pe an pentru menținerea efectelor tratamentului, terapia cu Sunekos fiind indicată mai ales înainte sau după expunerea prelungită la soare sau solar.

 „Tratamentul  are cea mai completă formulă de aminoacizi esențiali pentru sinteza de colagen și regenerarea dermului. Efectele de hidratare, regenerare si restructurare se văd după prima ședință. Se poate observa o creștere a fermintății tenului, o creștere a tonusului și luminozității, tenul va fi mai hidratat datorită acidului hialuronic din noua formulă de tratament, ridurile sunt atenuate sau chiar șterse, iar procesul de regenerare și întinerire se continuă și se menține luni de zile după tratament”, a specificat dr. Daniela Cățănaș.

Leave a Reply