Campania Nu există nu se poate! a schimbat viețile a șase românce

Prin intermediul campaniei motivaționale de beauty “Nu există nu se poate!” Andreea Marin, alături de compania Top Line, a schimbat viețile a șase femei din țară. Acțiunea a avut drept scop transformarea doamnelor în cea mai bună variantă a lor, pentru a fi exemplu tuturor celor care doresc să obțină aceleași rezultate pentru corpul, tenul și echilibrul lor. Numele campaniei este un îndemn pe care tatăl său i l-a adresat Andreei Marin, încă din copilărie.

Inițiativa acestei acțiuni a pornit de la schimbarea pe care însăși Andreea Marin a făcut-o din punct de vedere al siluetei. Întrebările pe care vedeta le-a primit ca urmare a efortului său susținut alături de specialiștii Top Line, au determinat-o pe Andreea să motiveze și alte doamne în acest sens. Vedeta subliniază prin  exemplul personal dar și al celor șase participante că, odată puse la dispoziția doamnelor toate uneltele necesare, schimbarea în procesul de remodelare corporală și înfrumusețare facială nu întârzie să apară.
Andreea Soare (București), Irina Rusu (Bacău), Roxana Leach (Deva), Dana Martinescu (Timișoara), Raluca Bar (Oradea) și Maria Vasile (Pitești) au fost alesele Andreei pentru a intra într-un “cantonament” al frumuseții.
Timp de două luni și jumătate, acestea au beneficiat de un plan de tratamente corporale și faciale, sub îndrumarea specialiștilor din saloanele partenere Top Line: Silhouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare (București), Floarea de Colț (Bacău), Attitude by Cosmetic Style (Deva), Elysees Make Up Studio (Timișoara), Gossip Studio (Oradea) și Salon Visage (Pitești).
“NU EXISTĂ NU SE POATE este o vorba a tatălui meu, pe care mi-a transmis-o încă din copilărie. Eu am crescut cu acest motto și cred că se poate aplica la orice aspect al vieții, în ceea ce mă privește. În cazul nostru, privind frumusețea, “Nu există nu se poate!” dacă îți dorești cu adevărat să faci o schimbare în viața ta și dacă ai specialiștii potriviți alături, care să-ți recomande ce e mai bine pentru tine, în funcție de datele pe care le ai de la natură și de ceea ce vrei să obții.
Acest lucru l-au făcut ambasadoarele noastre, șase femei care și-au dorit o schimbare reală pentru ele, fie că veneau după o sarcină, fie că au ajuns la o vârstă la care se instalează comoditatea și le era mai greu să înceapă un nou regim de viață, fie că, pur și simplu, nu știau ce li se potrivește, nu știau despre sunt ultimele tehnologii în domeniu și nu știau ce am făcut eu, în sensul întreținerii corporale și faciale.
Trebuie doar să fii bine informată și să știi unde să apelezi. Și eu am apelat la Top Line, de aceea am inițiat, alături de ei, această campanie care a ieșit din București și s-a dezvoltat în toate zonele țării unde Top Line are parteneri”, spune Andreea Marin despre această campanie.

 La finalul celor două luni de campanie, Top Line a completat experiența de beauty a doamnelor cu două zile de răsfăț, ce au inclus sesiuni de make-up, hairstyle și nail design, dar și o ieșire la teatrul Nottara, urmată de cină la restaurantul Joseph by Joseph Hadad, alături de vedeta lor preferată, Andreea Marin.
Iar pentru a sublinia transformarea doamnelor, Top Line le-a surprins pe acestea cu o ședința foto demnă de vedetele de la Hollywood. Pentru această acțiune câștigătoarele au purtat ținute all black de la Nissa.

This slideshow requires JavaScript.


Acțiunea s-a desfășurat chiar în casa Andreei Marin, care a fost gazda acestor doamne minunate, Ambasadori ai Frumuseții Top Line.
În urmă acestui proiect motivațional de beauty, putem concluziona cu mândrie că frumusețea este o stare de spirit, totuși întreținerea fizicului cu produsele și tratamentele potrivite, poate crea un nou TU! Câștigătoarele au slăbit până la 8 kilograme și și-au redus dimensiunea taliei cu până la 25 de centimetri. 

This slideshow requires JavaScript.


Rezultatele obținute ca urmare a celor două luni și jumătate de campanie, au fost grăitoare:
La Silhouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare, Andreea Soare (33 ani) a slăbit 7,2 kilograme și a pierdut 4 cm în talie, 8 cm pe șold, 5 cm pe coapse.
Specialiștii salonului Visage din Pitești au avut rezultate remarcabile alături de doamna Maria Vasile (49ani): aceasta a slăbit 6 kg, a pierdut 25 cm în talie, 8 cm pe șolduri și 5 cm pe coapse.
La Attitude by Cosmetic Style din Deva, Roxanei Leach (35ani) a slăbit 4,6 kilograme și a înregistrat scăderi în centimetri, după cum urmează: talia – 7 cm, fese- 5 cm, coapse – 3 cm, genunchi – 6 cm.
Echipa Floarea de Colț Bacău a fost alături de Irina Rusu (37 ani), care a slăbit 2,7 kg și a pierdut la brațe 3,5 cm, în talie 5 cm, pe șolduri 8 cm, pe coapse 7,5 cm și la genunchi 3,5 cm.
La Elysees Make-up Studio din Timișoara, doamna Dana Martinescu (41 ani) a slăbit 4 kilograme și a scăzut în talie 5 cm.
Echipa Gossip Studio din Oradea a ajutat-o pe Raluca Bar (33 ani) să aibă rezultate importante: 4 kg pierdute, minus 9 cm în talie, 5 pe șolduri, 10 cm pe coapse. 

Topline a recomandat tratamente corporale și faciale cu LPG Alliance, Clatuu, Ultratone Dreamshaper, Guinot Hydradermie Cellular Energy Soleil și Dr. Babor

Leave a Reply