Lyria, o idee cu povești pictate pe genți, aniversează trei ani

Lyria – povestea ta pictată împlinește trei ani, iar creatoarea brandului, Armina Popeanu marchează aniversarea cu o geantă cu o poveste specială. Lettice Emotion întruchipează momentele Lyria într-o poveste delicată, şoptită, dar în acelaşi timp plină de pasiune, de culoare, pentru femeia stilată şi puternică.
Lyria – povestea ta pictată este un brand construit în urmă cu trei ani de arhitecta Armina Popeanu, ce creează accesorii unicat, lucrate manual de la stadiul de schiţă până la ultimul retuş făcut picturii ce defineşte fiecare geantă.
Conceptul a fost de altfel cel care a asigurat succesul Lyria. În trei ani, peste 800 de clienţi au achiziţionat mai mult de 2.000 de poveşti pictate. „Cele mai multe cliente, aş spune peste jumătate, revin la noi în decurs de un an pentru a mai crea o poveste. Fiecare nouă colecţie este specială, având piese care reflectă personalităţi diferite, astfel încât acestea se regăsesc în cel puţin una dintre genţile nou create. Fie prin formă, fie prin tematica picturii, Lyria rămâne astfel aproape de cele care au intrat în povestea noastră”, a explicat Armina Popeanu, creatoarea brandului.

În luna iunie, Lyria a realizat un sondaj printre clienții săi, cuprinzând 100 de respondenţi, femei, din mediul urban, studii superioare, venituri medii şi mari. Conform acestui sondaj, 59% din femei îşi cumpără o geantă de cel puţin două ori pe an. 21% chiar mai des de atât, iar doar 19% spun că fac o asemenea achiziţie anual. 

Recunosc că sunt o iubitoare de accesorii iar poșetele și pantofii au un loc special în inima mea. Din acest motiv apreciez, pe lângă design, calitatea materialelor și a execuției. 

Clienţii Lyria se bucură de un produs de calitate superioară, original, din piele naturală realizat în România, la fabrica arhitectei din inima Transilvaniei, fiind astfel atent controlat întregul proces de producţie. Pictura se execută manual pentru fiecare produs în parte, cu vopseluri și lacuri speciale, care asigură o durată de viaţă a produsului de 3-5 ani în condiţii optime.

Lettice Emotion a fost creată special pentru a marca aceşti trei ani de poveşti Lyria. Ea vorbeşte despre femeia care îmbină latura senzuală cu cea independentă, emoţia, pasiunea cu raţiunea prin împletirea formelor şi motivelor alese: macii roşii, balerina neobosită, într-o piruetă perfectă, albul perfect. Geanta aniversară Lyria costă 599 de lei, iar la fiecare comandă se oferă gratuit și un portfard asortat.
Povestea merge mai departe, iar în luna octombrie Lyria va prezenta colecţia de toamnă-iarnă.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply