Ciocolata de la Leonidas, o bucurie rafinată de Crăciun

Luna cea mai aglomerată din an și totuși cea mai așteptată de fiecare, indiferent de vârstă, a sosit. În dorința noastră de a oferi ceva deosebit, care să le arate dragostea sau prețuirea noastră, celor dragi, Leonidas, brandul preferat al belgienilor, este o alegere inspirată. Magazinul Leonidas de pe strada Doamnei din București – reprezentanța oficială a brandului încă din 2001 – oferă cele mai rafinate și delicate idei de cadouri.

Prospețimea, tradiția de peste 100 de ani, ingredientele de cea mai înaltă calitate, utilizarea untului de cacao în proportie de 100% , ce garantează savoarea sofisticată a pralinelor într-o paletă generoasă de gusturi, acestea sunt argumentele care stau la baza alegerii pe care o fac milioane de cumpărători ai pralinelor de ciocolată belgiană, produselor de confiserie sau gourmet Leonidas. Celebra ciocolaterie, furnizor oficial al Curții Regale Belgiene continuă să rafineze de peste un secol ciocolata, pentru a ajunge tot mai aproape de perfecțiune.

This slideshow requires JavaScript.


Leonidas reprezintă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline și ambalaje elegante, dar și alte produse de lux complementare, de la șampania cu foiță de aur la vinuri franțuzești, cafea, ceaiuri, ciocolată caldă, foie gras ori macarons.

Figurinele de ciocolată,  preferatele celor mici, ocupă un loc de cinste în vitrina magazinului de pe strada Doamnei, dar și în magazinul online. Aici, poți alege din peste 100 de produse, obținând astfel cadoul potrivit pentru cei pe care îi iubești. Configuratorul de ballotin disponibil online reprezintă modalitatea prin care poți alcătui mixul preferat, selectând pralină cu pralină, exact ca în magazin. Nicicând nu a fost mai simplu să te răsfeți sau să dăruiești din suflet, arătând persoanelor dragi că te gândești la ele sau că îți pasă. Indiferent dacă vrei să faci un dar unui domn, unei doamne, sau unei familii apropiate, ciocolata va fi întotdeauna un cadou elegant, inspirat și adorat. Brandul preferat al belgienilor ajunge în casele iubitorilor de ciocolată mult mai repede de acum înainte.

Pentru cei ce nu au timp să viziteze magazinul de la Universitate, există opțiunea pentru platforma online sau pentru aplicația Leonidas (cu un discount de 10%) disponibilă atât pe sistemul Android, cât și IOS, beneficiind astfel de cea mai rapidă modalitate prin care pralinele preferate pot fi achiziționate sau comandate de oriunde, urmând a fi livrate la birou sau acasă, prin serviciul de home delivery. Produsele sunt pe instagram @leonidasromania, o sursă de inspirație în plus.

Alătură acestui Crăciun aromă de scorțișoară și parfum de portocală, o cană de adevarată ciocolată caldă și cutia potrivită de ciocolată pentru cel căruia dorești să-i arăți prețuirea ta. 

Leave a Reply