Bucurii de la Sano

Bucuriile pe care le producem celor dragi, darurile pe care le împărțim cu ei sunt felurite: dulciuri sau bijuterii, cosmetice, parfumuri, vestimentație, bilete la concerte, delicatese sau produse de îngrijire personală și a casei. Pe mine mă bucură toate, celor din urmă le apreciez calitatea și utilitatea. Despre micile bucurii de la Sano.

Sano are câteva produse noi, sau variante ale unor produse deja consacrate, în ediții limitate, numai bune de oferit celor dragi:

Careline Happy Moments, 500ml 
Inspirați de sărbătorile de iarnă când tot ce ne dorim este să petrecem momente speciale alături de cei dragi, Sano a lansat un nou produs Careline, în ediție limitată de sărbători. La colecția săpunurilor lichide Careline Sweet Kiss, Wild Breeze, Spring Blossom și Midnight Glow, am adăugat acum și Careline Happy Moments. Ambalajul este creat special pentru România și inspirat de natura feerică ce te poartă cu gândul la acele momente fericite de sărbători. Noul Careline Happy Moments este îmbogățit cu parfum prețios de vanilie și ingrediente hrănitoare ce catifelează pielea, lăsând un parfum persistent, plăcut și revigorant.

Sano Oxygen Power, 720g (cu cupă de dozaj inclusă)
Oxygen Power este o pudră pentru îndepărtarea petelor dificile, potrivită pentru țesăturile albe sau colorate. Este un mix inovator de oxygen activ, enzime și degresanți, pentru a trata eficient o mare varietate de pete. Se utilizează împreună cu detergentul.
În interiorul ambalajului se află o cupă gradată, ideală pentru utilizarea optimă a pudrei,   în funcție de “gravitatea” petei. 

Sanobon Double Action 55g
Săpun de toaletă cu parfum de Lavandă, ce are dublă acțiune:  curăță și oferă strălucire,  în timp ce previne depunerile de calcar.
Parfumează puternic, proaspăt şi neutralizează mirosurile neplăcute. Și promite a fi mult mai durabil – face față la 1200 de spălări ale jetului de apă.


Sano Maxima Softener Sensitive 1L
Preferatul meu, balsam de rufe cu efect 5 în 1: catifelează și protejează țesătura, parfumează, neutralizează mirosurile neplăcute, previne electrizarea și ușurează călcatul. Conferă parfumare îndelungată, în doza recomandată de 100ml pentru fiecare utilizare.
Disponibil în urătoarele ambalaje: bidoane de 2L și 4L sau ambalaje economice de tip refill 1L

Leave a Reply