Laura Zapata preferă clinicile de înfrumusețare din România


Aflată la a doua vizită în România, celebra actriță de telenovele și-a dorit din nou să apeleze la medicul estetician, pentru o nouă terapie de înfrumusețare. De această dată Laura Zapata a ales Soma Clinic și o procedură de lifting facial cu radiații infraroșii.

Laura Zapata a ales, la recomandarea medicilor, Skin Tyte, un tratament care inițiază un proces natural de regenerare.

“Rezultatele au fost vizibile imediat, iar tenul meu arată de parcă am suferit o intervenție chirurgicală. D-na dr. Nicoleta Ferariu mi-a recomandat procedura Skin Tyte atât pentru față cât și pentru gât. Mi-a explicat că acest tratament non-invaziv îmbunătățește tonusul pielii, acționând asupra ridurilor și laxității pielii. A fost o procedură nedureroasă, dar cu un rezultat spectaculos”, a mărturisit încântată Laura Zapata.

Medicii Nicoleta Ferariu și Khalid Al-Falah au avut grijă ca sora Thaliei să beneficieze de tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood, explicându-i pas cu pas fiecare etapă a terapiei. “Procedura Skin Tyte utilizează radiații infraroșii care ajung în dermul profund unde produc încălzirea acestuia,urmată de coagularea parțială și contracția colagenului. Îmbunătățește laxitatea pielii prin remodelarea colagenului dermal. Prin aplicarea acestor unde luminoase se inițiază un proces natural de regenerare prin care se crează o nouă rețea de fibre de colagen care conferă pielii o nouă fermitate”, a declarat dr. Khalid Al-Falah.

 

Leave a Reply