Licitație de gest frumos la Promenada

Pe 8 decembrie, între orele 17 – 19, va avea loc la Gymboland Promenada evenimentul care încheie seria de ateliere creative caritabile Dăruiește Copilărie! – organizate de United Way România, în parteneriat cu Gymboland.

Sute de copii s-au jucat creativ sub îndrumarea trainerilor de la Asociația Lume Bună, în beneficiul copiilor defavorizați, susținuți prin programele United Way România, pentru ca și ei să se bucure de copilărie și de dreptul la educație de calitate.

Pe 20 octombrie, 3 și 17 noiembrie, la atelierele Dăruiește copilărie! din locațiile Gymboland Mega Mall, AFI Palace, Băneasa Shopping Center și Promenada, copiii au creat lucrări în tehnici mixte (desen, pictură, colaj). Lucrările realizate de miciții artiști au fost donate, iar acestea vor putea fi admirate și licitate silențios în timpul evenimentului din 8 decembrie, din Gymboland Promenada, alături de creații semnate de artiști și designeri români consacrați, care au avut generozitatea de a se alătura cauzei United Way – prevenirea abandonului școlar și susținerea copiilor din familii vulnerabile pentru a putea merge la școală și a-și continua educația.

Printre artiștii care au susținut această campanie, prin gestul lor permițând organizatorilor să ofere copilărie tuturor, indiferent de mediul în care s-au născut, se află: Ștefan Câlția, Ana Wagner, Cristian Samfira, Laura Hîncu, Oana Vasiloiu, Mihaela Zvîncă, Gabriela Secărea, Teli Iacșa, Lali Torma, Simina Filat, Shukar Bijoux, Irina Dimiu, Oana Diaconu, Mihaela Bachmann, Mihaela-Doina Rădulescu, Silviu Flețan, Renata Scorobete, Alina Carp. 

Obiectele de artă duse acasă umplu de bucurie sufletul câștigătorului licitației și de puțin frumos viața unor copii mai puțin norocoși.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply