Rona Hartner a oferit sprijin copiilor aflați în dificultate

Recent, Rona Hartner a fost amfitrioana unei gale umanitare, dedicate unor cazuri speciale, printre care și copii afectați de neoplasm – Suflete. Oameni. Speranțe. Demersului ei s-au alăturat numeroase persoane publice și artiști. 
Generoasa actriță și cântăreață Rona Hartner, în calitatea sa de Ambasador Cultural al Centrului pentru Educație și Promovare Culturală (C.E.P.C.) a organizat o întâlnire în scop umanitar, pentru a aduce speranță în cazurile de care se ocupă cele două asociații, C.E.P.C. și ”Bucuria Ajutorului”.
Ea a mărturisit bucuroasă că a reușit ca Irina, o tânără bolnavă de cancer, să fie preluată de Fundația ”Mereu aproape” pentru a i se oferi sprijinul financiar de care are nevoie, în tratarea maladiei care a devastat-o.
Rona a explicat și cum selectează cazurile în care se implică, fiind în general situații pe care le cunoaște îndeaproape, pentru a nu exista dubii și a acorda credit unde este cu adevărat nevoie.

This slideshow requires JavaScript.


La eveniment au participat numeroase persoane publice, printre care s-au remarcat Ilie Năstase, Oana Roman, Adriana Antoni, Paula Chirilă, Valeria Arnăutu, Silvana Rîciu, Maria Constantin, Daniel Trifu și Taraful de Odinioară. Artiștii au oferit un spectacol în beneficiul copiilor.
A fost un efort generos, la care s-au asociat companii și branduri care au deja tradiție în sprijinirea cauzelor nobile: Diamond by Adesgo, Flormar, Cofetăria Claus, Pippo’s și Jubilé Ballroom.

Leave a Reply