Sărbători cu gust bun, de la Monini

Printre bucuriile pe care ni le aduc Sărbătorile de iarnă, deliciile culinare sunt  apreciate de toți. Gustul bun al preparatelor tradiționale poate fi accentuat cu ajutorul ingredientelor sănătoase, care protejează organismul și-l ajută să depășească cu bine stressul cauzat de perioada aglomerată dinaintea sărbătorilor și  schimbările de temperatură. Produsele Monini sunt alegerea sănătoasă, care oferă savoare preparatelor mai mult sau mai puțin tradiționale.

Uleiul de măsline extravirgin conține antioxidanți unici ce nu pot fi găsiți în niciun alt ulei, cu abilitatea de a întări sistemul imunitar. În plus, el are proprietăți nutritive extraordinare, este ușor digerabil, bogat în grăsimi bune pentru organism și previne creșterea colesterolului. Monini are pregătită în “tolba” sa delicioasă gama completă de produse care ne ajută să trecem cu bine aceasta perioada, fiind alături de noi cu produsele sale de bază.


Monini Classico este uleiul de măsline extra­virgin renumit pentru aroma sa consecventă. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizări în care într-adevăr completează orice fel de mâncare. Este indicat pentru toate utilizările în bucătărie, pentru masa specială pe care o pregătești de Sărbători, dar și pentru felurile de zi cu zi, de la sosuri la fripturi și garniturile tale preferate.
Monini Delicato cu aroma sa fină și suavă este alternativa recomandată de specialiștii în gastronomie celor care nu sunt obișnuiti cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra-virgin. În bucătărie este un ideal și versatil dressing, fiind utilizat la legume, fie ele fierte ori crude, la sosuri, supe, fripturi și salate.
Monini GranFruttato. Gustul său distinct, picant se datorează conținutului bogat de polifenoli și anti­oxidanți cărora medicina modernă le atribuie un rol fundamental în apărarea organismului împotriva îmbătrânirii celulelor. Este recomandat să se utilizeze în stare proaspată pe bruschettas, salate ori legume fierte.
Monini Aromatizzatti. Uleiul de măsline extra virgin Monini îmbogățit cu arome și ierburi mediteraneene este cea mai bună și delicioasă modalitate de a redescoperi cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene într-o formă nouă, gustoasă și ușor de utilizat. Adăugă o picătură de imaginație în bucătăria ta!
Oțetul balsamic de Modena IGP Monini are caracteristici extraordinare: densitate și aromă inegalabile. Îl simți catifelat pe cerul gurii, iar dulceața și consistența sa îl fac să devină „personajul principal” pentru orice preparat, de la salatele de legume la carne, fructe sau desert.

Bunătățile de la Monini pot fi un inspirat cadou de Crăciun.
Pentru detalii puteți accesa pagina de FB.

Leave a Reply