Sărbători cu zâmbet, la Gymboland

Gymboland este și în perioada 22 decembrie – 7 ianuarie locul potrivit pentru a oferi celor bucuria sărbătorilor de iarnă, prin intermediul jocurilor antrenante, atelierelor de creație și activităților care cresc apetitul pentru distracție. Echipa Gymboland și Pogo țin loc zglobiilor spiriduși ai Moșului.
Este sărbătoare mare și în casa Gymboland, așa că fiecare zi, între orele 11:00-19:00 copiii se joacă cu bulgării de nea, se lasă inspirați de oamenii de zăpadă, la atelierele de creație. Tot în această perioadă, cei mici sunt îndrumați să realizeze semne de carte, care au ca temă principală iarna, sau să-și facă sorcova de Anul Nou cu propriile mâini.

This slideshow requires JavaScript.


În locațiile Gymboland, micii și importanții oaspeți își pregătesc amintirile legate de minunata vacanță de iarnă. Astfel, ei vor fi îndemnați să prezinte prin intermediul culorilor modul în care văd ei vacanța de iarnă. Vor arăta cum s-au jucat, cine le-a ținut companie, ce le-a bucurat mai mult sufletul, cum și-a făcut apariția Moș Crăciun și ce a ascuns el în marea sa desagă.
Programul complet al tuturor activităților derulate sub titulatura ,,Ninge cu zâmbete la Gymboland” poate fi consultat pe pagina de Facebook Gymboland sau în spațiile de joacă Gymboland.

Dacă aș mai fi copil, cred că aș vrea să merg la Gymboland!

Leave a Reply