Mariage Fest, ediție aniversară

Târgul de nunți Mariage Fest se desfășoară în acest weekend la Palatul Parlamentului, într-o atmosferă de fast și eleganță. Cea de a XXV-a ediție a târgului a debutat vineri printr-un spectacol complex, ce a inclus apreciatele momente ale prinderii buchetului conținând inelul cu diamante și startul către rochiile de designer vândute la prețul simbolic de 25 lei.

Vineri dimineața, cu o punctualitate de ceas elvețian, s-a deschis o ediție aniversară a Târgului de nunți Mariage Fest. Fashion show-ul, la care au participat vedetele Roxana Vancea, Dorian Popa, Gya de la Gipsy Casual și realizatoarea TV Dana Luțu (KanalD) a prezentat colecția designerului Adriana Mândreanu – Electric Divas. 

This slideshow requires JavaScript.

Modelele coordonate de Raluca Andrei, replica inspirată a actorului Andrei Duban, artiștii școlii de dans Edelweiss Center, machiajul realizat de Bianca Marca și coafurile executate de Ionela Coman au desăvârșit acest eveniment strălucit.

Darurile oferite de Diamond by Adesgo, Flormar Cosmetics și cofetăriiile Armand au adus zâmbete pe chipurile doamnelor prezente. 

Leave a Reply