Mariage Fest debutează cu show-ul Electric Divas

Vineri, 2 februarie, la ora 11.45, în deschiderea Târgului de nunți Mariage Fest, ce va avea loc la Palatul Parlamentului în acest weekend, designerul Adriana Mândreanu va prezenta showul de modă Electric Divas.

Un semn sigur al sosirii primăverii, pe lângă  apariția ghioceilor, sunt bannerele care anunță târgurile de nunți. Cea de a 25 – a ediție a Mariage Fest va fi marcată printr-un show de modă atipic și avangardist, în acord cu strălucirea neobișnuită a începutului de februarie.

Designerul Adriana Mândreanu semnează colecția Electric Divas și rescrie povestea Matrix în creații de piele și blană naturală, lucrate manual și concepute cu pasiune și stil. Miss România 2016- Ioana Filimon și Miss România 2017 – Alina Rugină vor defila în ținute spectaculoase și vor aduce o interpretare inedită clasicelor ținute de ceremonie. Roxana Vancea, Gya de la Gipsy Casual și Dorian Popa vor încheia tabloul într-o manieră care definește stilul unic al Adrianei Mândreanu.


Evenimentul va continua cu mult așteptatul moment în care actorul Andrei Duban, prin intermediul vedetelor mai sus menționate, va lansa către public câteva buchete de flori valoroase ce conțin fie valorosul inel cu diamant, fie patru vouchere care oferă rochii de mireasă în valoare de 1000 de euro fiecare. Ceremonia aruncării buchetelor va marca astfel deschiderea oficială a Mariage Fest și va oferi totodată o șansă viitoarelor mirese aflate în sală în așteptarea magicului moment de Black Friday, în care designeri renumiți oferă spre vânzare rochii de mireasă, din colecțiile anterioare, la prețul simbolic de 25 de lei.

Leave a Reply