Curățenia de Paște, rapid și silențios, cu Rowenta Silence Force Cyclonic 4A

Cu ajutor sau fără, de Paște și Crăciun este musai să faci casa lună. Pe lângă tradiția moștenită pe cale maternă, există o logică a împrospătării locuinței în preajma momentelor importante din an. Cu Rowenta Silence Force Cyclonic 4A, poți rezolva rapid și silențios problema curățeniei. 

 

În căutarea de soluții cât mai convenabile pentru curățenia aferentă sărbătorilor de Paște, am decis să aprofundez ofertele de aparate casnice, care promit minuni.

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A, cel mai silențios aspirator fără sac cu performanță 4A, după cum spune producătorul,  este ușor de manevrat și te ajută să obții rezultate desăvârșite, indiferent dacă vorbim de covorul moale cu fir lung din camera copilului sau de parchetul lustruit din living. Totodată, Silence Force Cyclonic 4A reprezintă soluția inovatoare pentru a menține orice tip de suprafață curată, într-un timp scurt, dar mai ales în liniște deplină.

Silence Force Cyclonic 4A este aspiratorul fără sac ce combină silențiozitatea extremă pentru mai mult confort și performanță de aspirare de ultimă generație. Datorită capului de aspirare P3WER GLIDE, cu 3 poziții (Intensiv, Universal și Parkett), poți obține rezultate impresionante pe orice suprafață. Deci, covoare sau parchet?
Cu aspiratorul fără sac de la Rowenta te bucuri de un nivel de zgomot redus, de doar 67 decibeli, ca o discuție între două prietene care dezbat cele mai noi beauty trends. J

Aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic 4A dispune de o tehnologie ciclonică avansată ce reține praful aspirat, fără efort. Astfel, acesta trece prin 3 niveluri de filtrare care asigură o separare extremă: mai mult de 99.98% din praf este aspirat și reținut în recipientul special. Iar datorită sistemului de management al prafului, recipientul este golit simplu și ușor.

Cumpărat în perioada 1.03. – 31.12.2018, orice aspirator Rowenta Silence Force sau X-Trem Power și beneficiezi pe lângă cei 2 ani de garanție internațională de încă 3 ani service extins, la înregistrarea produsului tău preferat pe site.

Iar dacă tehnologia avansată îi determină pe domni să dorească să-l folosească, de ce ne -am opune?


 

Leave a Reply