Un an de Dacia24, confirmarea unui proiect îndrăzneț

Dacia24, un concept store dedicat designerilor români,  a împlinit un an de slow-fashion. Un an în care Ema Albert, fondatoarea magazinului, a demonstrat că acest proiect este viabil și se bucură de succes. 

Un spațiu generos într-o casă veche, cu personalitate, situată în centrul Bucureștiului. Branduri fresh, designeri tineri, produse în ediție limitată. Un loc unde poți petrece ore, în căutarea pieselor ce ți se potrivesc, fără să te perturbe fluxul de vizitatori sau reacțiile iritate ale vânzătoarelor. Acestea sunt caracteristicile concept store-ului Dacia24. 
Toate piesele expuse sunt create în atelierele unor designeri români, puțini dintre ei cu experiență în domeniu, cei mai mulți aflați la început de drum, fiind branduri exclusiv autohtone. Multe dintre produse sunt unicat: tricouri sau genți pictate, bijuterii, pantofi personalizați. Vei regăsi alături de croieli îndrăznețe, linii arhitecturale, compoziții mai puțin obișnuite și materiale prețioase, cum ar fi dantelă, mătase și nu numai.

 

 
“Am dorit să oferim celor care ne calcă pragul senzația de spațiu intim, unde poți proba câte articole vestimentare vrei, dacă vrei chiar toată ziua. De aceea am evitat să funcționăm într-un spațiu clasic, cu vitrină. Dacia24 înseamnă nu doar slow-fashion și design românesc, ci și câteva clipe de răgaz, când poți să încerci orice fel de haine, chiar și pe cele care crezi că nu-ți vor veni bine. Ai putea avea o surpriză!”, a precizat Ema Albert, cea care coordonează Dacia24.


Printre brandurile pe care le vei găsi la Dacia24 se numără Coolta, Happy Friday, Whiskers&Tales, Maison ChouChou, Maison Ilia, Whiskers&Tales, Revival of Wigs, Ezzro, Sonjaline, Bloom, NSP by Onur Osman, Larisa Dragna, AtelierEM, Giorgal, Dhanna, dar și brandurile de accesorii: Ancolette, Lyria, Content, Silkdom, Efemere, Loubijou, Bonbons by Monica Rădulescu.

 

Leave a Reply