Fabrica de Clătite Tefal propune un nou concurs

Pe 1 martie Tefal a dat startul celei de-a IV-a ediții a campaniei Fabrica de Clătite și pune în joc premii pentru pasionații de călătorii: plinuri de benzină, biciclete Pegas și marele premiu, un pașaport de călătorie de 2500 de euro.

Cea mai frumoasă vacanță poate începe cu Tefal, tu trebuie doar să cumperi o tigaie, cratiță sau oală și să alegi destinația și locurile de vizitat.

Ce trebuie să faci?

Achiziționează în perioada 1 martie – 30 aprilie orice tigaie, cratiță sau oală Tefal, înscrie bonul prin sms la numărul 1810 sau pe fabricadeclătite.ro și poți câștiga zilnic un plin de benzină, săptămânal o bicicletă Pegas sau marele premiu, un pașaport de călătorie de 2500 de euro, ca să mergi oriunde îți dorești.
Noile tigăi Tefal Mini Chefs se vor transforma într-un element de decor nostim, care îți oferă răspunsul la întrebarea: Cum preparăm o clătită de neuitat? Disponibile în 3 variante: Mexic, Italia și Franța, acestea te invită în cele mai savuroase aventuri. Alege-ți ingredientele preferate, pregătește-te pentru cele mai sincere ovații și descoperă lumea alături de Tefal.


Cei 3 Mini Chefs simpatici au fost realizați prin tehnologia patentată Tefal de injectare cu cerneală, ce permite decorarea atractivă a bazei tigăilor fără să le afecteze rezistența. 
În plus, indicatorul Thermo-Spot®, ce se află chiar în mijlocul tigăii, îţi va spune când aceasta a atins temperatura optimă pentru a începe să găteşti. Iar datorită învelișului interior antiaderent nu este nevoie să folosești ulei. 

Leave a Reply