Sculptor, pentru frumusețea corpului și a chipului

Cel mai spectaculos echipament estetic al momentului, Sculptor, a fost lansat pe 27 februarie, la Stejarii Country Club.  Un echipament estetic complex cu tehnologii avansate, unice în lume, pantentate și omologate pentru rezultatele sale rapide, atât în tratamente faciale cât și corporale, Sculptor înglobează cele mai performante și eficiente terapii de slăbire, remodelare, tonifiere, anticelulituice și reîntinerire care se pot îmbina într-un protocol perfect cu rezultate vizibile imediat.

Cel mai inovativ concept de frumusețe, Sculptor, combină 5 tehnologii pentru a oferi rezultate complexe și tratează: celulita, tegumentul flasc, adipozitățile localizate, ridurile, petele pigmentare, capilarele dilatate.

Acest echipament Dedicat medicinei estetice este primul ce combină 5 terapii diferite, cu rezultate excelente, atât pentru corp cât și pentru față.

Terapiile corporale Sculptor sunt:
• HImFU – terapie unică, patentată pentru slăbire localizată prin unde focalizate care distrug garantat și în siguranță 7-8milioane adipocite – rezultatele sunt măsurabile în centimetri pierduți după fiecare ședința;
• CrioRadiofrecventa – o altă terapie unică ce combină concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecvență (60 grade) monopolară sau multipolara (în funcție de gradul de celulită): efecte spectaculoase pe parte de liftare, compactare, anticelulitic și laxitate;
• Masaj transdermic DermoHealth cu tehnologie LED Laser – ridică, modelează, recontureaza.

Terapiile faciale Sculptor:
• CrioRadiofrecventa – lifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic;
• Radiofrecvență tetrapolara – antirid, tonifiant, liftare, pielea lăsată a gâtului, bărbie dublă;
• Dermohealth + DermoLED – efecte rapide pentru tratamente anticearcăn, pungi sub ochi, detoxifiere facială, creșterea elasticității, stimulare fibroblaste ;
• Microdermoabraziune cu pulbere de diamant cu stickuri de unică folosință de diferite granulații, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerării epiteliale.
Sculptor este un echipament premium ce poate fi găsit în clinici și saloane exclusiviste și beneficiază de omologări FDA și Cofepris. Tratamentele oferite de Sculptor sunt concepute atât pentru femei cât și pentru bărbați.


ROWE este importator unic și distribuitor exclusiv în România și Republica Moldova al echipamentului Sculptor, conceput în Argentina după 3 ani de cercetări științfice, teste și omologări, de către producătorul de echipamente medicale și estetice Body Health.

Leave a Reply