Casa curată, cu Sano se arată!

Despre produsele ce contribuie la întreținerea casei, la curățenie și la îngrijirea finisajelor și a elementelor de decor nu este niciodată de prisos să aflăm noutăți. Cu Sano putem obține rezultate excelente, cu efort redus. Precum în sloganurile inspiraționale, brodate de predecesoarele noastre pe pernițe și șervețele decorative.

Cele mai noi produse Sano garantează curățenie și îngrijire în condiții optime. Iată patru produse esențiale pentru curățenia periodică a locuinței sau pentru uz cotidian.
Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel, detergent concentrat pentru toate tipurile de pardoseli cu efect de parfumare îndelungată. Efect 4 în 1: curață, lustruiește și protejează toate tipurile de pardoseli, lăsând încăperea curată și intens parfumată. 
Iar parfumul său de lux te poartă cu gândul la vacanță. Disponibil în variantă de 1L, 2L și 4L.


Sano Maxima Detergent Capsule BIO POWER (28 capsule)
Conține enzime speciale pentru îndepărtarea unei game largi de pete: de la cele comune până la alimente proaspete sau gătite și cosmetice. Potrivit atât pentru haine albe cât și colorate. Luminează albul și menține strălucirea rufelor colorate! Rezultate excelente chiar și pentru spălarea la temperaturi joase. Instrucțiuni de utilizare: vă rugăm să le utilizați doar cu mâinile uscate. Introduceți capsula în cuva mașinii de spălat, urmată de țesături și porniți programul ales. O singură capsulă este suficientă pentru o încărcare de 5 kg de țesături, cu un nivel moderat de murdărie. Adăugați o altă capsulă dacă greutatea rufelor depășește 5 kg sau când hainele sunt extrem de murdare. Nu este necesară pre-spălarea. Asigurați-vă că respectați întotdeauna instrucțiunile producătorului de țesături.

Sano Anti Kalk Universal 4in1
4 acțiuni, 1 singur produs: îndepărtează calcarul, grăsimea, coroziunea și rugina, precum și petele provocate de apă! Excelent pentru robinete, instalații sanitare, inox, ceramică, oale, plite, suprafețe de lucru, din bucătarie, etc. Disponibil în recipient cu pulverizator 750ml.


Sano Spark Detergent Lichid pentru Vase
Conține cel puțin 24% ingrediente active! Curăţă în profunzime și oferă strălucire veselei și tacâmurilor chiar şi în apa caldă sau rece. O picătură pe un burete umed este suficientă pentru o cantitate mare de vase şi tacâmuri. Produs integral din ingrediente cosmetice, din materii prime de cea mai înaltă calitate cu extracte vegetale naturale ce curăță și protejează pielea sensibilă a mâinilor. Disponibil în recipiente de 1L, 700ml și varianta economică pungă refill 500ml, și în mai multe parfumuri: castravete, lămâie, lavandă și migdale.


Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.
În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulti si bebelusi, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hartie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.
Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula.

Leave a Reply